Viikko pulkassa - jädeä & tv-hömppää, kiitos

Tickle Your Fancy

 

Milloinkohan viimeksi olen viettänyt perjantai-iltaa yksin kotona? En hetkeen, se on varmaa.

Kämppä on kuukauden päivät tuntunut kaatopaikalta, johon dumpataan likaiset vaatteet ja jossa nukutaan yön yli. Reissukamat ovat seisseet eteisessä hävyttömän kauan, vanhimmat jostain alkukuun reissuilta. Auts.

Teki hyvää siivota tänään koti, vaihtaa lakanat ja pestä pyykkiä oikein urakalla. Ja viedä matkalaukut ullakkovarastoon. 

Meidän julkisivuremppa valmistui hetki sitten ja koko huushollissa on ihan eri tunnelma ilman edessä kohoavia telineitä. Remppa on ollut kyllä osasyy kodin viihtyvyyden laiminlyöntiin. Mitä järkeä siivota kun ikkunat on peitettynä ja rakennuspölyä puskee venttiileistä sisään? Pitääkin muuten pistää kotipäivityspostauksia taas blogin puolelle. En ole ehtinyt kun vasta makkarin esitellä :)

Kävin äsken pitkän päivän päätteeksi hakemassa naapurin vietnamilaisesta kesärullia ja koukkasin kaupan kautta vielä noukkimassa pakastealtaasta salted caramel -jädeä. Josko sitä avaisi vielä Pride-viikon kunniaksi Gay Joe siiderinkin.

Ajattelin syödä niin paljon kuin napa vetää, selata uusimmat lehdet ja katsoa telkkarista jotain todella tarpeetonta hömppää. Ehkä lakata varpaankynnet. Ihanaa!

Mahtavaa viikonloppua tyypit, nauttikaa <3

 

 

xx Sara

Kommentoi