Viikko täynnä toimintaa: vk16 via iPhone

Tickle Your Fancy

Vitsi mikä viikko tää edellinen, paljon ohjelmaa :) Tää tuleva ei siitä paljon eroa, luvassa mm. Bieberin keikka ja Rukan matka! 

Luvassa jäätävä läjä puhelimen kautta napsittuja kuvia viime viikolta! Lisää löytyy mun instagramista: saratickle

1. Käsitreeni takana ja heilahtanut kuva todisteena tärisevistä käsistä!! 2. Aamupala: smoothieta & croisantteja, nam! 3-4. Kuvauspäivä Otavamedialla 5. Askelkyykkyjä ja peppu kiittää 6. Palautusjuttuja 

7. Välipala hedelmälautanen :) 8. Aamusali, littipeukku! 9. Sortsikelejä.. (lue vein roskat ja menin alakerran salille) 10. Soijaa pukkaa 11. Tiialle kylään 12. Perinteinen aamupala :)

13. Meikä kuittaa, takana nainen jatkaa 14. Valio plus T-Rex edition by Sara 15. Joensuuhun, jee 16. Kirpparilöytö: cokisvyölaukku! 17. Kirbbarilöytö 2.0: aitonahkainen rotsi 16€ 18. Kirppislöytö volari kolme: Topshopin peplumjakku

19: Lisää löytöjä, TIIMILIPPIKSET 20. Treeni puolessa välissä Joensuun Energyllä 21. Tortillailta: ei tuu menemään kiinni 22. Treeni ohi, kuitti! 23. Kärpänen yritti kylpemään mun fantaan, kannattiko? Kysympähän vaan! 24. Ihana aamupala! Rahkaa, marjoja ja kiiviä

25. Kirppislöytö tuunauksen jälkeen! :) 26. Susihukankaa viihteellä (pakollinen joensuukuva) 27. BI-LEET 28. Hyvät unet Marimekon flow edition tyynyliinalla 29. Päiväkahvit terassilla 30. Sinkkulaiva + mutakakkua suoraan pakkauksesta: pohjalla ollaan (ps. huomaa sinkkulaivailijan kakkuun suuntautuva katse ja lipova kieli!!)

31. Sunnuntaifiiliksiä  32. Saku-sammakko 33. Tän aamun lenkki ihanissa maisemissa!

 

T.Sara

Kommentit

ellura (Ei varmistettu)

Hei mistä on toi JÄÄTÄVÄN hieno takki sunnuntaifiiliksiä-kuvassa? :)

ellura (Ei varmistettu)

Hei mistä on toi JÄÄTÄVÄN hieno takki sunnuntaifiiliksiä-kuvassa? :)

vkooo (Ei varmistettu)

Miten sulla on varaa tohon kaikkeen? bloggaamisesta saaduilla tuloilla? =O viittaan nyt esim. bieberin keikka ja rukan matka samalla viikolla.. voi voi ku mullaki ois tommone elintaso, köyhä opiskelija ja siivousta teen mut rahat ei riittäs millää ees tollasiin kuukaudes :/

Niiskuli (Ei varmistettu)

Joensuussa otetut kuvat olivat hyviä ja tarkkoja. Nyt on taas tuommoisia pimeitä töhryjä. Mä en kestä uuh. Minäpuhelimella taitavat olla otettuja.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

lueppas otsikko läpi!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

No näitä reissuja on makseltu jo viime kesänä, sattuivat vaan samalle viikolle :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Se on Gina Tricotista :)

kitiiii (Ei varmistettu)

dodii, tyttö on painellu siel lenkillä menemään haha:) mut tosi hauska appi! voisitko kertoa mistä tuollaisen saa ladattua?:)

Zammm (Ei varmistettu)

Söpöt käsivarret...

Sanni U (Ei varmistettu)

Heii Sara voitko heitellä jotain Joensuun kirppareiden nimiä? :) Jossain vaiheessa oon ite suuntaamassa sinne sukulaisten luo ja olis kiva tietää mitkä mestat kannattaa kiertää :) PS. oon kade tolle Topshopin peplum- jakulle!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hahaa kyllä! Sporttracker on ilmanen sovellus. Jos en oo ihan väärässä niin toimii mun mielestä kaikissa älypuhelimissa! Mittaa matkat, vaihdin kalorit jne :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

tattista!!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

me käytiin Kontissa, Joen jättikirppiksellä (tms joku prisman lähellä :D), sitte oli joku valintakirppis tms. Siellä oli semmosia ryhmittymiä, kantsii googlettaa :)

tiutiu (Ei varmistettu)

namin näkönen smoothie, mitähän siinä mahtaa olla aineksina? :)

Laura K. (Ei varmistettu)

Kivan näköinen viikko sinulla ollut, ainakin kuvien perusteella :). Sulla on kyllä kadehdittava kroppa, mulle kans samanlaiset käsivarret!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Mä laitan usein mustikkaa, banaania, luonnonjogurttia, maitoa ja vähän rahkaa! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

haha kiitti! ohjelmarikas viikko!

Millamariah (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Haluasin vinkkejä juoksun suhteen. Minulla on takana 9 vuotta lentopalloa, yleisurheilua, maastojuoksua, hiihtoa, joten kokematon en liikunnan suhteen ole, mutta tällä hetkellä säännöllisiin liikuntoihin kuuluvat vain silloin tällöinen salilla käynti ja lenkkeily. Haluaisin aloittaa säännöllisen lenkkeilyn, joten osaisitko sanoa kuinka pitkiä lenkkejä minun olisi hyvä juosta ja kuinka usein?

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Moikka! Hei mahtava kuulla :) Liian kovaa ei kannata liikkeelle lähteä. Sulla on takana tosi monipuolista ja pitkäaikaista urheilua, joten juokseminen tuskin on sulle niin haastavaa! Minkähän pituisia lenkkejä oot juossut?

Musta aloittelijoille paras vinkki on, että juoksee niin pitkään kuin jaksaa, kävelee välillä kun siltä tuntuu ja taas jatkaa juoksua. Verenmaku suussa ei ole mitään järkeä painaa, tai lajia alkaa vihaamaan heti. Veikkaan että tommoset 5-10km:n lenkit taittuu sun tapauksessa helposti :) Lenkkeily kannattaa aloittaa vaikka alkuun 2-3 kertaa viikossa!

kulinaristi (Ei varmistettu)

Maistuuko raejuusto hyvältä tortillan kaa :D en oo ikinä nähny tollasta sekoitusta :D

marap (Ei varmistettu)

Vitsi ku kattoin näitä kuvia ni tekee hirveesti mieli urheilla ja syödä terveellisiä hyviä ruokia,ja haluisin salillekki,mut se on tosi kallis..

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Ei varmaankaan :D Mulla on tossa homejuustomurua

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hehe, kotitreenejä ja lenkkejä ;)

cherri katt (Ei varmistettu)

Haha, T-REX. Repesin!:D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

:D

anoom (Ei varmistettu)

uu mun entinen kämppä päässy kuvaa, ainii ja mun muki kans

anoom (Ei varmistettu)

:)

Kata_U (Ei varmistettu)

Tuleeks kuvauspäivän Otavamadialla kuvia tänne jakeluun vai minne ne menee?

elste (Ei varmistettu)

aaah sun kädet :)

Kommentoi