Viikon kuulumiset - töitä ja dieettiä

Tickle Your Fancy

 

Jäätävä päänsärky. Kahvi päänsärky. Tai no, pikemminkin kahvin puuttumisen päänsärky.

Kävin eilen muutaman vuoden tauon jälkeen hampaiden valkaisussa freesaamassa kahvista ja punaviinistä tummentuneita legojani. Itse toimenpide on hammaskiven poistoineen ja fluorihoitoineen täysin kivuton. Se pahin osuus tulee vasta jälkeenpäin: kaksi päivää pitäisi syödä pelkästään valkoisia/värittömiä asioita. 

Kahvi on kielletty, samoin suurin osa mausteista. En keksi siis mitään (kivaa) syötävää. Kananmunia, riisiä, kukkakaalia, raejuustoa ja leipää. Ja kauramaitoa. Näitä on vedelty. Miten onkin niin, että silloin kun joku asia kielletään, niin sitä tekee erityisen paljon mieli?!

Ps. Sain juuri maailman parhaimman idean. Ajattelin keittää kupillisen kahvia, jonka joisin pillillä (Vihdoin Happy New Year -pilleille käyttöä. Ostin näitä juhlapäissäni ison pussillisen uudeksi vuodeksi - käyttämättähän ne jäivät).

Edit huom: ei oikein lähtenyt tuo pillillä suoraan kurkkuun imuttelu :D

 

 

Viikko on ollut kohtalaisen menevä, eikä tämä perjantai poikennut siitä juurikaan. Aamulla käytiin tapaamassa MTV-musiikkikanavan tyyppejä heidän järkkäämässä tilaisuudessa Glo hotellissa. Tämä jälkeen istuttiin palaverissa Samsungin viestintätoimiston heppujen kanssa. Päivällä kävin noukkimassa kuvauskamoja ja käännyin pikaisesti toimistolla. Iltapäivä me kuvattiin salilla. Hyvin tyypillinen liikkuva duunipäivä siis!

Viikonloppu ajateltiin pyhittää töille. Päätettiin perustaa keittiön pöydälle työpiste ja sykkiä tehokkaasti kaksi vuorokautta. Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta nautin siitä kun pääsen vihdoin ajan kanssa (huolestuttavan pitkäksi kasvaneen) To Do -listani kimppuun. Perjantai-illat, lauantait ja sunnuntait ovat mainioita duunipäiviä siinä mielessä, että toimeksiantoja harvoin tulee viikonloppuisin. Saa tykittää omia juttuja ihan rauhassa!

 

Pictures: Johanna Vanninen

H&M faux fur

Levi's jeans

Vagabond shoes

Max Mara sunnies

Chanel bag

 

 

Koska pillikahvista ei ollut yhtään mihinkään, taidan ottaa vartin tehotorkut, hah. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

 

xx Sara

Kommentit

Hitsi että harmittaa näitä(kin) kuvia katsellessa, ettei toi ihana vaaleansininen ihanuus (lue: takki) osunnut kaupoissa omaan silmään ja netissäkin näyttää tilanne yhtälailla nollaa. Noh, ehkä mä bongaan kyseisen rotsin joskus kirpparilta, jos meidät on tarkoitettu yhteen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heii! Törmäsin Weekdayn valikoimassa aika samanhenkiseen: https://www.zalando.fi/weekday-felice-kevyt-takki-blue-hairy-web21u00j-k11.html

Emmi/MediSmile (Ei varmistettu)

Mun vinkki: kukkakaalikeitto! Myös esim suolalla ja pippurilla maustetut kana ja vaalea kala käy, samoin vaalea pasta, riisi, banaani, kookosmaito, luonnonjogurtti... :)
Tsemppiä!!
- Emmi

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha! Ihana Emmi, kiitti! <3 Värikkäänä kasvissyöjänä (ja maitotuotteiden välttäjänä) tää on yllättävän vaikeaa. On tottunut lastaamaan jokaisen annoksen mahdollisimman värikkääksi, äääk! Kukkakaalikeitto oli muuten huikee vinkki. Sitä mä teen tänään!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Ihanat aurinkolasit! Ja muutoinkin ihana lookki! <3 Ja auts :( Onneksi pari päivää kuluu nopeaa! Ja täällä toinen, joka myös nauttii viikonlopputyöskentelystä eli mun korviin ei kuulosta ollenkaan tylsältä tavalta viettää weekenddiä! :D

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihhuu! Just näin, ei ollenkaan huonompi! :D

Luin ensin jotenkin huolimattomasti ja ihmettelin, että onpas hassu uusi dieettivillitys. Sitten luin tarkemmin ja tajysin sit vasta että se johtuikin hampaiden valkaisusta. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha, ihan basic White Diet :D 

Kriselda
Kriselda

White Diet!!! :D seuraava yes girl e-kirja...

hsmm (Ei varmistettu)

Vaniljajätskiä!!

Oo (Ei varmistettu)

Mikä näiden leviksien malli on?

Riia r (Ei varmistettu)

Ihanat farkut! Mikä niiden malli on? :)

Kommentoi