Viikon parhaat puhelimesta

Tickle Your Fancy

Marimekon pressitilaisuudessa pidettiin Helsinki-aiheinen tietokilpailu, johon meidän joukkue ei saanut yhtäkään vastausta oikein :D Ei siis yhtäkään kymmenestä (oli aika vaikea, mutta silti...). Tämän kortin takapuolella lukee vastauksemme ja niitä ei kukaan koskaan ikinä saa lukea, hahah!

Essie favorites by Alexa Dagmar -kynsilakkamallisto on TÄYDELLINEN! En ole koskaan törmännyt näin kivaan kynsilakkapakettiin! Go Alexa!

PR-toimistolla valkkailemassa kuvausvaatteita Tukholman muotiviikoille

// Keskipäivän random-piknik Espalla. Ootteko muuten maistaneet noita Magnumin jäätelökonvehteja?! Herranjestas kuin hyviä!!

Coolest kid on the block!

Auringonlaskukuva napattu pyörämatkalla ruokakauppaan!

// Helsingin sisäpihat on kultaa!

Marianna ja tyhjä laatikko jätskikonvehteja :D

Aivan hullunsiisti sumu Lauttasaaren sillalla!

Kahvi- ja mansikkapaussi murun kanssa <3

Äiti lähetti kuvan arkistoista. Olen selkeesti nauttinut synttäribileistäni -92 :D Huom. tukkamalli ei ole muuttunut mihinkään

// Tuomiokirkko ja sininen taivas - paras yhdistelmä

Hyvin yleinen näky aamiaispöydässä: Hesari & lehtikaali-mustikka-chia-kaurajuoma-banaani-granola smoothie bowl

Ladies at Flow Festival <3

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedätkö mistä toi ihanaakin ihanampi farkkurotsi on? Viides kuva:-)

Johanna P. (Ei varmistettu) http://johannapiispa.com

Moi,
mun farkkutakki on H&amp;M:stä (noita pitäisi olla vielä myynnissä), mutta ostin sen pari numeroa tavallista kokoani isompana :)

-Johanna

DOM_the_sailor (Ei varmistettu)

Siis ei sumua, vaan merisavua. Syntyy kosteasta lämpimästä ilmasta viileän meren päällä. Joskus todella jyrkkä seinä sisäsaariston rajalla.

(Siis onhan se tietysti eräänlaista sumua, mutta sille on tuo oma nimensä. Ensiksi kirjoitin, hupsis, marisavua, onneksi huomasin ennen lähetystä...)

Katak (Ei varmistettu)

Voisitko laittaa vaikka ihan erillisellä postauksella ohjetta tuohon sun smoothiebowliin? :) ja muutenkin kaikki aamu -aiheiset postaukset ovat mun lemppareita ja aina tervetulleita haha! Ihanaa loppuviikkoa! &lt;3

Kommentoi