Viikon tapahtumasaalis

Tickle Your Fancy

 

Omalla alallani kevät on vuoden tapahtumarikkainta aikaa. Kivoja pressitapahtumia riittää näin huhti-toukokuussa melkeinpä viikon jokaiselle päivälle. Aikataulut sen sijaan eivät ihan kaikkeen taivu, mutta parhaani mukaan pyrin näissä vierailemaan :)

Tapahtumissa tavataan bloggaajien ja toimittajien lisäksi brändien edustajia ja pr-toimistojen väkeä! Ei turhaan sanota, että parhaimmat verkostot luodaan yleensä nimenomaan pr-tapahtumissa.

Harvemmin tulee enää nykyään tapahtumista tehtyä juttuja blogiin, joten ajattelinkin tiivistää meikäläisen tämän viikon tapahtumasaalin yhteen :) Tässä tulee viikon kolme mainiota pressitapahtumaa!

 

 

SugarBearHair -vitamiinin lanseerausaamiainen Klaus K:n kattoterassilla. Ihan kun olisi saapunut maailman söpöimmille lasten kesteille! Karkin näköinen, gluteeniton, soijaton ja eläimille ystävällinen hiusvitamiini on valloittanut maailmaa ja nyt vihdoin rantautunut Suomeenkin! Tätä maistuvaa vitamiinia ei takuulla unohda ottaa aamuisin ;)

 

 

Elloksen upea puutarhalounas Ravintola Sipulissa. Kesän sisustusuutuuksia ja ihana puutarhatunnelma! En kestä miten upealta Elloksen sisustuspuoli tänäpäivänä näyttää. Sivusto suorastaan pursuaa toinen toistaan upeampia mattoja ja kalusteita.

Aurinko paistoi jättimäisistä kattoikkunoista koko lounaan ajan. Ihan kesäfiilis!

 

 

Zalando Summer Celebration -päivätilaisuus hotelli Clarionin Sky Roomissa. Tämä brändi jos joku osaa järjestää tapahtumia. Puitteet on aina viimisen päälle ja tunnelma ihan vähintään katossa <3 Upeaan Sky Roomiin oli rakennettu viidakko, jonka keskeltä löytyi kesän uutuustuotteita ja mm. t-paitojen tuunauspiste.

 

 

Iso kiitos kaikista tapahtumista! Oli ilo olla mukana :)

 

xx Sara

Kommentit

Aurorab (Ei varmistettu)

Moikka! Iha korjaukseksi, ettei vegaanit pety : tämän hetkiset sugar bear kapselit ei vielä ole vegaaneja, vaan vegejä :) niissä on lammasperäinen ainesosa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos huomautuksesta! :) Mä olin ymmärtänyt väärin, pistetäämpäs lause uusiksi!

ingeli (Ei varmistettu)

ihanan näköisiä tilaisuuksia on ollut!! mistäköhän noita hiusvitskuja voi hankkia? :)

Kommentoi