Viikon viisi parasta

Tickle Your Fancy

 

Olin eilen Radio Aallolla ihanan Jenni Alexandrovan vieraana puhumassa bloggaamisesta työnä. Käytiin läpi mm. mun tavallisen arkipäivän sisältöä ja sitä miten kaupalliset yhteistyöt syntyvät. Jutun pääset kuuntelemaan kokonaisuudessaan täällä!

Kampaaja. Tänään. Finally!! En malta odottaa, että pääsen istumaan Simon tuoliin ja tilaamaan lasin skumppaa, hah. Olen sanonut tämän ehkä kolme miljoonaa kertaa, mutta viinibaarin ja kampaamon yhdistelmä on NEROKAS. Erityisesti silloin kun tehdään radikaalimpia muutoksia. Lasillisen jälkeen ne rohkeimmatkin hiusideat menevät aina jatkoon :D

Kävin tänään moikkaamassa ihania naisia H&M:n showroomilla ja arvatkaa, siellä odotti mua tämä tekoturkki. Apua!! Se on pistettävä taas pari vanhaa kiertoon, että saan tämän mahtumaan meidän kaksioon (takki on oikeasti aika iso :D).

 

 

Ajetaan tänään poikaystäväni kanssa kahdeksi yöksi vanhempieni luokse Kotkaan. Huomenna on edessä koko päivän mittaiset kuvaukset, joita järkkäillessä on vierähtänyt tällä viikolla tovi jos toinenkin. Isä soitti juuri ja pyysi ottamaan treenikamat mukaan. Osallistutaan kuulemma perjantai-iltana koko porukalla heidän salin kuntopiiritunnille, cool! Kyseinen sali on sellainen, jossa meikäläinenkin lukioaikana treenaili. Kiva nähdä millainen meininki ryhmäliikuntatunneilla nykyään on :)

Saatiin juuri islantilainen Trapped (Loukussa) niminen huippuhyvä Netflix-sarja tuhottua ja yritetään epätoivoisesti etsiä uutta katsottavaa. Olisipa kiva löytää joku koukuttava sarja joulukuun pimeisiin iltoihin! Saa vinkata hyväksi todetuista :)

Ps. Huomenna joulukuu - YEAH!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Bik Bok shirt

Levis shorts

 

xx Sara

Kommentit

Elja (Ei varmistettu)

Heeeei, mikä tämä kampaamo oikein on? Kuulostaa täydelliseltä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ah tosiaan, mähän en tajunnutkaan linkata sinne! http://noirconcept.com/ täällä mä käyn! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Täältä myös lämmin suositus Salon Noiriin! <3 Oon tykännyt tosi paljon. :)

Töntön (Ei varmistettu)

Aaaa. Trapped oli mieletön. Se kylmä, huumaava tunnelma ja poliisipäällikkö Andri &lt;3 ja tietenkin Islannin maisemat. Ah.
Itsekin etsin jotain vastaavaa noiria tilalle.

saratickle
Tickle Your Fancy

Täydellinen kuvaus! Heti kun löytyy joku vastaava niin koodia mulle! :D

Ässsä (Ei varmistettu)

Ootko kattonut jo Sillan?

Jonnaaaa (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen radiohaastis!! Oot super

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos!

nnoora (Ei varmistettu) http://messyhaircoffeevogue.tumblr.com/

Toi takki on ihana! &lt;3 Mutta ison koon lisäksi se on ihan superpainava!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

I knoooow :D Ihan pirun painava, mutta aivan liian upee! :D

sarppeli (Ei varmistettu)

Hei! Tää ei nyt varsinaisesti mikään sarjasuositus ole, mut netflixistähän löytyy myös paljon hyviä dokkareita; yks niistä The True Cost. Vois varmasti kiinnostaa sua! Suosittelen katsomaan! Kivaa joulukuun jatkoa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Dokkarit toimii aina, kiitos vinkistä :)

Emmii (Ei varmistettu)

Kotimainen Aallonmurtaja on todella hyvä suomalainen sarja. Rikossarja joka vetää mukanaam. Sijoittuu vieläpä Kotkan maisemiin :-) Löytyy tosin cmorelta eikä netflixistä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei jes, me katottiin se myös! En tiedä oliko taustalla pieni Koka-kotikenttäetu (hah), mutta mä myös tykkäsin sarjasta ihan tosi paljon! Todella kova kotimainen!

souf (Ei varmistettu)

Aloin just ite ahmia Netflixistä sellasta ku Mindhunter! Tähän mennessä tosi mielenkiintonen, ei niin perinteinen dekkari vaan enemmän sitä tutkimus- ja psykologiapuolta. Ja ei kyllä oo nordic noir vaan Jenkeissä 70-luvun lopulla(?) mut toimii mulla ainakin. Jos on tykänny True Detectivestä (tai ainaki 1. kaudesta, en kattonu ite 2.) tää vois kolahtaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huippua, joku muukin täällä vinkkasi! Pitää ihan ehdottomasti tsekata tämä! :) Iso kiitos sulle!

Miss T (Ei varmistettu)

Rectify Netflixis

saratickle
Tickle Your Fancy

YEAH! Kiitti vinkistä!

Henrica (Ei varmistettu)

Oot niin symppis tyyppi! &lt;3 Toi haastattelu oli tosi mielenkiintoinen. Tästä blogista tulee aina hyvälle mielelle ja huumorijutut ovat ihan parhaita :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihana <3 Voi kiitti! Samoin sinä kun tämmösillä kommenteilla piristät toisten päivää <3 Haleja!

xod (Ei varmistettu)

Varmaan saman tyylisiä ja hyviä on The Fall, Mindhunter ja Top of the Lake! Täytyy tsekata toi Trapped :)

saratickle
Tickle Your Fancy

YES! Uusia kaikki, kiitos kiitos kiitos! Mä hyökkään näiden kimppuun heti tänään! Sateinen vapaapäivä - jes! 

ÄÄÄ toi takki on ihanin (sydän itkee verta nyt kateudesta)!! <3 Kuolasin sitä Aleksanterinkadun myymälässä, mutta ei ollut sopivia kokoja enään jäljellä ja tunnuin hukkuvani siihen 38-kokoiseen :D Nimesin takin jopa Tareksi (koska Monsterit Oy vibes)... Noo nneks mulla on jo valkoinen versio kaapissa nimeltä Jeti... Odotan innolla asukuvia Taresta hehe!

Apua niin harvoin kommentoin blogia, mutta vanha lukijasi täällä moi ! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

:-DDD <3 IHANA! Miten hyvä fiilis tuli tästä kommentista, aaah ai että! Hei mä lupaan pistää Taresta kuvia. Se oli mulla jo eilen päällä! TAREEEE!!!

Kommentoi