Viikonloppukuulumisia (hyvin tyypillisiä sellaisia)

Tickle Your Fancy

 

Mökkiviikonloppu takana. Taisi olla syksyn viimeinen. Vietettiin kaksi yötä Pyhtäällä kaveripariskunnan kanssa. Saunomista, uimista, urheilua, irtokarkkeja, marjojen poimimista, Yatzya ja viikolla väliin jääneitä TV-sarjoja <3

Luin kahdessa vuorokaudessa hävettävän monta Seiskaa ja pelasin ensimmäistä kertaa elämässäni Padelia (kuinka hauskaa!).

Kuvat eivät nyt liity tähän viikonloppuun millään tavalla, paitsi että kampaus on ollut identtinen viimeiset kolme päivää :D Me tultiin just kotiin, tosi ihan pyörähtämään pikaisesti. Päätettiin nimittäin ettei jäädäkään sunnuntai-illaksi kotisohvalle, vaan tehdään porukalla jotain. Se jotain on tällä kertaa leffateatteriin katsomaan It-elokuvaa. Olen kuullut hulluja juttuja tästä pätkästä. Pelottaa jo valmiiksi! Kivaa iltaa kaikille!

 

Pictures: Elisa Lepistö

Lindex shirt

Nelly/Cheap Monday jeans

Vagabond sandals

Gucci belt

 

xx Sara

Kommentit

Sofia Kapulainen (Ei varmistettu) http://sofia-emilia.blogspot.fi/

Mökkiviikonloppu on ihan parasta &lt;3 hävettävän vähäiseksi jäi tämän vuoden mökkeily omalta osaa, mutta ehkä ensi vuonna paremmalla menestyksellä sitten.

Tosi kivan näköinen look! Ihan parasta tommonen basic vaatteiden stailaus :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ensi vuonna sit, todellakin :)

Voi kiitti, oon ihan samaa mieltä kyllä. Oversized kauluspaidasta on moneksi!

Santsa (Ei varmistettu)

Ihana mariannekarkki! &lt;3

Malla333 (Ei varmistettu)

Millainen se it-leffa oli? Siis oliko se ihan sama kuin joskus 80-luvulla tehty, vai miten sitä oli muutettu?

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanotaanko, että aika hämmentävä :D Sellainen säikyttelyleffa, josta tuli joltain osin mieleen Stranger Things. Hyviä roolisuorituksia, mutta leffa-arvosana ehkä 2,5/5.

Kommentoi