Viikonloppusuunnitelmia & astetta rajumpi jet lag

Tickle Your Fancy

 

Moikka tyypit! Mitä luvassa viikonloppuna? 

Postauksen kuvitus ovat alkuviikolta. Meikäläinen ei siis suinkaan lepäile tällä hetkellä Tulumin rannalla vaikkakin tämä pätkivä junan wifi kieltämättä Väli-Amerikan lomasta muistuttaakin… 

Istutaan tosiaan parhaillaan junassa, suuntana Lappeenranta. Ollaan Juuson kanssa menossa veljeni perheen luokse viettämään pienten kanssa viikonloppua :) Sunnuntaina koittaa ristiäiset! 

Ehdin jo eilen kehuskella olemattomalla jet lagillani, kunnes viime yönä se iski pahemman kerran. Vietin keskellä yötä kaksi tuntia kirjanpidon parissa ja join näpytellessäni kolme kuppia sleeping teetä. Yleensä tappavan varma yhdistelmä unen saamiseksi, mutta mitä vielä. Sain vain lisäenergiaa alkaa katsomaan Marja Veitolaa Yökylässä ja kuuntelemaan kolmen jakson jälkeen vielä äänikirjaakin. 

Edes tappavan tylsä äänikirja ei ensimmäiseen tuntiin auttanut! Sain lopulta unta puoli kuudelta aamulla ja keräsin kokonaiset 1,5h yöunet :D Mikä potti!

On suoranainen ihme, että olen järjissäni (ja vieläpä suhteellisen hyväntuulinen?!) tällä hetkellä. Yleensä en pysty toimimaan lainkaan huonosti nukutun yön jälkeen. Ehkäpä olen niin fiiliksissä lasten näkemisestä, että intoa riittää vielä. Tai sitten se on tämän päivän hyvin yllättävä peruutusaika kampaajalle, jonka ansiosta sain hiukset ihan täydelliseen kuosiin! ;) 

Mainiota viikonloppua kaikille!

 

 

Levis shorts 

H&M bikini

Brixton hat

 

xx Sara

Kommentit

Kateellinen (Ei varmistettu)

Aivan ihanat bikinit! Mahtaakohan niitä olla vielä myynnissä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kesämallistoa, pitäisi rantautua mymälöihin lähiviikkoina! :)

Kateellinen (Ei varmistettu)

Aivan ihanat bikinit! Mahtaakohan niitä olla vielä myynnissä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tulossa myymälöihin! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Sun tukka näytti niin upeelta InstaStooreissa! :) En malta odottaa "oikeita kuvia". :) Tsemppiä jet lagin kanssa ja ihanaa viikonloppua. <3

saratickle
Tickle Your Fancy

heh, kiitti Saranda! :) Toivottavasti sullakin oli huippu viikonloppu. Mä sain niin paljon energiaa näiden kahden vemmeltäjän perässä juoksemisesta - olo on onnesta soikea!

ElizabethRinne

Kuvamateriaalia ehrottomasti uudesta tukasta! :) Näytät upealta näissä(kin) kuvissa! Rakkaudentäyteistä viikonloppua! <3

Mira Elisabet | http://fashionpoetry.eu/

saratickle
Tickle Your Fancy

Pitää ehdottomasti laittaa :) Iso kiitos <3 Energistä viikkoa sinne!

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi et vastaa naistenpäivän postauksen kommentteihin vaikka olet välissä postannut 3 uutta postausta?

Vierailija (Ei varmistettu)

Joku näköjään kerkesi jo ensin! :D Mutta tätä just: Saran mielipiteellä ja ajatuksilla on merkitystä ja olisi hyvä jos meidän ajatukset ja kokemukset blogistasi eivät vain hiljaa hautautuisi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Nyt olen vastannut :)

Kuten tässä postauksessakin kerroin, vietin viikonloppua veljeni lasten luona ja halusin keskittyä lapsien kanssa läsnäoloon 100%. He ansaitsivat sen ja minä ansaitsin sen.

En ole ehtinyt vastaamaan vielä mihinkään postauksiin tulleisiin kommentteihin. Ja muistutan vielä, että blogiin ilmestyvät postaukset harvemmin ovat suoraan julkaistuja, monesti ne ovat ajastettuja. Ja mikäli ovat yhteistöitä niin silloin takuuvarmasti ajastettuja.

Tällaisen käsistä lähteneen keskustelun kommentteihin ei halua alkaa vastaamaan 45 minuutin tauon osuessa kohdalle. Keskustelun ja kantojen lukeminen ja niiden ymmärtäminen vaatii aikaa. Samoin aikaa vaatii omien ajatusmallien kyseenalaistaminen ja uudelleen ilmaisu. Kun tämmöinen kohu lähtee käyntiin, haluan istua alas ja käydä kaikki kannat rauhassa läpi, perustella itseni mahdollisimman hyvin, selvittää virheeni, oppia ehkä jotain uutta ja saada uusia näkökantoja. Vastaamiseen ja keskustelun kantojen hahmottamiseen kuluu monta tuntia ja sitä minulla ei yksinkertaisesti ollut käytettävissä ennen tätä sunnuntai-iltaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tähän postaukseen liittymättä, mutta meitä odottaa ilmeisesti jo aika iso joukko jonkin sortin noteeraamista naistenpäivän
Kamppispostauksen kommenttilootassa! Ihan vain keskenämme on vähän turhauttavaa siellä spekuloida ja kommentoida, sinunkin ajatukset olisi mukava kuulla, kerta aiheet näköjään nakertavat monien mielessä ja nimenomaan koskien sinun blogiasi.

Tuulikki20 (Ei varmistettu)

Komppaan yllä olevia. On aika erikoista, ettet vastaa rakentavaan kritiikkiin ja ota kantaa keskusteluun. Vastaat kuitenkin kommenteihin, jossa sinua hehkutetaan maasta taivaisiin..

saratickle
Tickle Your Fancy

en kyllä vastannut tänä viikonloppuna ennen tätä sunnuntai-iltaa mihinkään kommentteihin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa, että keskustelua käydään. Nyt olen minäkin mukana keskustelussa, kiitos kun odotitte!

Kommentoi