Viimeinen pyöräretki

Tickle Your Fancy

Uskallan väittää, että tänään oli vuoden viimeinen, ei ristiretki, vaan pyöräretki. Letkeä pyöräily on maailman parasta. Kesällä pyöräiltiin aivan sairaasti. Ja viltti oli aina varalla korissa, mikäli joku kiva piknikpaikka ilmaantuisi vastaan. Oltiin sitten matkalla ruokakauppaan tai kaupungille, aina oli mahdolista levittäytyä kymmeneksi minuutiksi viltille kesää fiilistelemään.

Tänään fiilisteltiin ihanasti lämmittävää aurinkoa Suvilahdessa ja haettiin lohileivät Hakaniemen kauppahallista. Oli tajuttoman kaunis päivä!

liivi Cubus*, college Selected Femme, pipo Asenne*, aurinkolasit Monki*, housut Pieces, tennarit H&M

T.Sara

Kommentit

Jenna (Ei varmistettu) http://www.kaksiyhdenhinnalla.com

Ei Turussa ollut yhtään noin kiva ilma :( Istuin kyllä tosin koko päivän yliopistolla neljän seinän sisällä, eli ehkä missasin jotain :D Ihania kuvia kyllä, näistä tulee hyvä fiilis :>

saratickle
Tickle Your Fancy

haha tiedän ton tilanteen, päivät ja säät menee pikkusen ohi! :D Kiitos :)

Casey (Ei varmistettu) http://simoda.refashion.fi

Totesin tossa iteki eile, että tais olla vika pyörälenkki tänä vuonna, tosin ehkä hieman eri syistä :D haha oli tuskaista! mut hei ihania kuvia sarppa <3

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe joo totta :D voi sinuaaa! <3 Kohta pääset pyöräilemään, istuin vaan tarskille! Kiitos Kaitsu <3

Mill (Ei varmistettu)

Ihana asu :) sun kuvista välittyy aina ihana fiilis ja vaikutat tosi hauskalta ja sponttaanilta tyypiltä! Kiitos että kirjoitat tätä blogia
Ps. Kauanko siitä on kun ostit noi housut? (Mulla repes just tänään housut haaroista ja tollaset mustat on nyt ostoslistalla :D)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana kuulla! paljon kiitoksia :) kuule, näistä ei oo kauaakaan. Piecesin perusmalli taitaa olla ja aivan sairaan joustavat ja edulliset vielä :)

Mia (Ei varmistettu)

Mulla on ihan samanlainen(jopa saman värinen) cresent-pyörä jonka sain mummoltani! Pyöräni on ainakin 20v vanha,mutta silti se toimii varmasti toiset 20v vielä. Kyllä ennen osattiin tehdä pyöriä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No way! Cresent on niin huikea, tääkin on joku ikivanha :)

Emmi (Ei varmistettu)

Siis ihana toi muumipappa tossa seinässä yhen kuvan taustalla :D Huippua että joku on taiteillut muumia.

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! Voi se oli ihana! :)

Kommentoi