Viisi treeniä viikonlopulle

Tickle Your Fancy

Treeni-inspiraatiota viikonlopulle! Sen kummempia välineitä et tarvitse oikeastaan mihinkään näistä, eli voit toteuttaa treenit myös kotona tai vaikkapa ulkona! Mä niiiiin mielelläni vetäisin jumppatrikoot jalkaan ja ahmisin näistä vaikka jokaisen, mutta meikäläisen nuhayskä ei näytä hellittävän edes viikonlopuksi (jo viikko ilman urheilua - hajottavaa!), treenatkaahan munkin puolesta!

Energistä viikonloppua! :)

 

1. Astetta rankempi kotitreeni - 13 teholiikettä

 

2. Lenkki + kuntopiiri

 

3. Nopea circuit + punnerrushaaste

 

4. Pepputreeni boxilla

 

5. 20 min tabata + vatsatreeni

 

Five different workouts for the weekend!

 

xx Sara

Kommentit

Nou

Moikka!
Tää komennti ei liity millään tavalla tähän postaukseen, mutta siitä lähtien kun tuo bio luvil- pesuainemainos on pyörinyt sivustolla, postauksia on todella hankala lukea!! Mainos jumittaa sivuja(postauksia ei pysty kelaamaan alaspäin kun mainos pyörii edessä) ja sivut muutenkin jumittaa kun mainos tunkee ruudulle :( Olisikohan mahdollista saada sanaa eteenpäin jotta mainokselle saisi tehtyä jotain? Kiitos :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Nyt kun sanoit, niin tajuan, että mä oon ajatellut ihan samaa. Kiitos huomiosta, mä pistän sanaa eteenpäin!

iinaem (Ei varmistettu)

Jes, kiitos tästä! Just tänä viikonloppuna en voi tehdä kun flunssa on iskenyt (prkl), mutta treenimotivaatio on huipussaan?! Joten pistetään korvan taa parantumista odotellessa... :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Loistavaa! :) Toivottavasti flunssa on jo karkotettu! :)

SuviM (Ei varmistettu)

Moi! Kiitos kivasta blogistasi! Ei nyt liity tähän postaukseen millään lailla mut oon halunnu jo pitkään antaa palautetta sun Iso Omena ajoilta Vila liikkeestä :D Olin siellä aikoinaan äitini kanssa liikenteessä ja etittiin sille farkkuja (no tietysti Vilan farkut ei hänelle sopineet) mutta jäi mieleen sun niin ihanan reipas ja ennakkoluuloton palveluasenne :) Muutenkin oot freshi ilmestys muiden super "tyttömäisten" bloggaajien joukossa rempseällä asenteellasi! Mukavaa kevään jatkoa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No voi mahdoton, miten kiva fiilis jäi tästä kommentista. Iso kiitos! :) <3 Ihanaa viikkoa, KEVÄT!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Toivoisin lisää arkiruoka reseptejä, itse just aloitin gluteenittoman ruokavalion ja kaipaisin vähän resepti inspiraatiota. :) Olisi huippua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos postaustoiveesta! :) Pistetään korvan taakse! Tsemppiä kokeiluun!

Jemina sk (Ei varmistettu)

Moikka! Ensinnäkin kiitti ihanasta blogista! Seuraan blogiasi bloglovinissa ja aina uuden postauksen nähdessäni ilo valtaa sielun :D Sulla on tosi mukaan vetävä kirjoitustyyli ja sun blogi on hyvä sekoitus treeniä, elämää ja muotia! :)) Siitä ensimmäisestä enemmän: Oot postaillut erilaisia lihaskunto treenejä yms mutta minkälainen sinun treeniviikkosi on? Tiedän että sulla on aikamoinen kiire varmaan päällä mutta jonkunlainen rytmi sinullakin varmaan on treenien suhteen? Tyyliin ma,ti,pe lenkki, ke la lepo ja sit vaik lihaskuntoo yms, ymmärrätkö? Tykkään sun lihaskunto treeneistä paljon ja olis kiva tietää miten ite treenailet viikottain:) onks sulla lyhyitä, pitkiä lenkkejä, ajatteletko ollenkaan pituutta vai do you just go with the flow ? :) Sekava kirjoitus ehkä mutta toivottavasti ymmärsit ja sulla on aikaa vastata! xoxo

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Tosi kiva kuulla, että siellä diggaillaan :) Mulla on tyypillisesti viikossa 2 lihaskuntotreeniä (molemmissa sekä yläkropan, että alakropan lihakset käytössä) ja tän lisäksi treenaan 2 ciruittia + 1 lenkin. Lenkki on jotain 7-15 kilometrin väliltä ja vauhti määräytyy päivän fiiliksen mukaan. Treenejä kertyy viikossa 4-5. 

Tällä hetkellä treenaaminen ei ole mitään kovin suunnitelmallista, verrattuna esim viime kevääseen kun treenattiin maratonille ja juostiin tosi tarkan ohjelman mukaan :)

Jemina sk (Ei varmistettu)

Jeijj kiitti vastauksesta:)

Kommentoi