Viisi vinkkiä vapaapäivälle

Tickle Your Fancy

Yhteinen vapaapäivä, pitkästä aikaa. Tästä otetaan kaikki irti! Helsinki on ihana kaupunki treffipäivän viettoon, myös sateiseen sellaiseen!

 

Story - Parhaat vapaapäivät alkavat kauppahallin Storyn aamiaisella!

Museum of Broken Relationships - Näyttely, joka koostuu nimettömästi lahjoitetuista esineistä ja tarinoista, jotka liittyvät katkenneisiin suhteisiin. Museum of Broken Relationships on saanut niin paljon ylistystä, että tämä on ihan pakko kokea. Ikävä kyllä museo on tällä hetkellä suljettu vesivahingon vuoksi.

Akateeminen kirjakauppa - Ja erityisesti matkustusosasto. Parasta on pläräillä Lonely Planetteja ja suunitellaan tulevia reissuja!

Lemon Grass - kun tekee mieli thaikkuruokaa, suunnataan yleensä Kallion Lemon Grassiin. Ja näin kävi myös tänään. Tulisen ruoan ystävät: tulinen naudanlihasalaatti, iiiso suositus.

Tomorrow: kohti parempaa huomista - Leffateattereissa parhaillaan pyörivä, todella mielenkiintoinen ja inspiroiva dokumenttielokuva paremmasta huomisesta. Sen sijaan, että käsiteltäisiin kaikkea sitä pahaa mitä maapallolle voi tapahtua, keskitytäänkin ihmisiin/kaupunkeihin, jotka ovat yhdistäneet voimansa, keksineet ratkaisuja ja ryhtyneet toimiin. Myös espoolainen koulu on mukana elokuvassa!

 

 

xx Sara

Kommentit

turisti (Ei varmistettu)

Moikka, ajattelin sultakin kysyä paria juttua, kun ollaan ystävien kanssa tulossa 7.-10.7. Helsinkiin.

-Mitkä on sellaisia aamupala-/lounaspaikkoja/ravintoloita, mitkä olisi ehdottomasti käytävä zekkaamassA?
-Mitkä paikat tai ihan vain kävelymaisemat ja reitit on sellaisia, mitkä näiden muutaman päivän aikana olisi pakko nähdä ja kokea?

Ollaan mietitty reissusta kunnon turistireissua ja haluttiinkin sulta saada kivoja vinkkejä. :) Kiitos jo etukäteen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Näitä on toooosi paljon kaikkia. Ravintoloista, kahviloista ja aamupalapaikasta vinkkailisin esim. Story, The Cock, Holiday, Sandro, The Mess, Hello Darling, Why Join The Navy if You Can be a Pirate ja vaikkapa Lucha Loco.

Paikkoja on niin miljoona, että vaikea sanoa mistä tykkäätte! Esim Suomenlinnassa kantsii käydä, samoin Hernesaaressa ja Löylyssä. Eiran rannassa/Kaivopuiston rannassa on kiva käydä kävelemässä!

turisti (Ei varmistettu)

Kiitos paljon, pistetään nämä paikat muistiin! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eipä mittään! :) Pitäkäähän hauska helsinkiloma! :)

Lurppa (Ei varmistettu) http://cubecrash.blogspot.com

Tuo lemon on kyllä erittäin hyväksi koettu paikka! Onnea on asua siinä naapurissa,niin eipä ole kauhea matka hakea hyvää ruokaa! :)

Kommentoi