Vilan mallina

Tickle Your Fancy

Leikin aiemmin viikolla mallia, kun mua pyydettiin vierailijaksi Vilan blogiin. Merkki on tuttu, sillä takana on parin vuoden työhistoria kyseisen ketjun liikkeessä. Vilan vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti se, että merkiltä löytyy vaatteita jokaiseen makuun. Tuotteita löytyy aina napapaidoista siisteihin bleisereihin ja boyfriend farkuista kynähameisiin!

Ei muuta kun Vilan tuotteita päälle ja kuvailemaan! Asuyhdistelmän takana seisoo Vilan blogia päivittävä rakas ystäväni Henna. Lisää asukuvia ja tietoja päällä olevista vaatteista löytyy TÄÄLTÄ

Toi napapaita oli niin kiva, että kävin ostamassa sen samana päivänä! Miten muuten tykkäätte asusta? :)

Vaatteet Vila/Object, hattu ja kengät omia

T.Sara

Kommentit

merenhelmi (Ei varmistettu) http://merenhelmi.indiedays.com

Tosi hyviä kuvia <3 <3 :)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos veera :)<3

violaa (Ei varmistettu)

Toi napapaita on ihana ja sopii sulle kyllä niin hyvin! Todella ihania kuvia muutenkin:) Mulla on sellanen fiilis tästä sun blogista että oot ehdottomasti yks aidoimmista bloggaajista ja sulla on postauksia niin laidasta laitaan, treeniä ja asuja. Annat paljon inspiraatiota yksinkertasesti vaan olemalla sä:D Oon saanut sun blogista paljon vinkkejä vaatteidenvalintaan- ja yhdistämiseen sekä treenaamiseen hienoja vinkkejä ja inspistä! Täällä ilmottautuu siis yks ehdoton true lukija;D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mikä mahtava kommentti! Paljon paljon kiitoksia! Aivan ihana kuulla :)<3 Juuri kuvailemiisi asioihin nimenomaan blogillani pyrinkin! Haleja sinne! :)

Emilia (Ei varmistettu)

Onpa ihana asu ja kaunis sä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Tykkään tosi paljon tosta napapaidasta, sopii hyvin sulle! Ihania kuvia :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! Mäki tykkään tästä hurjasti :)

Sarra (Ei varmistettu)

Hei, ois mukava jos voisit tehä postausta siun tän hetken liikunnoista et miten usein teet ja minkälaista? Ja myös siun ruokailusta ois kiva tietää! Oot huikeassa kunnossa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ongelma on just siinä, ettei mulla ole mitään tarkkaa sääntöä tähän. Liikun miten huvittaa ja millon mikäkin fiilis, en etukäteen suunnitellusti :) Yhteensä treenikertoja tulee viikossa noin 5. Lenkkiä ja salia! Vähän sama juttu ruoan kanssa. En vedä mitään tarkkaa dieettiä valmiiksi pakatuissa muovirasiossa, vaa nsyön ihan normaalia arkiruokaa ja aamuisin puuroa :)

Zammm (Ei varmistettu)

Nyt toimii nuo kengät upeasti muun asun kanssa, huipputyylikäs setti! Kruunaisiko napatimantti? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti Zammm! Napatimantti? Mulle? Empä usko :D

Laura (Ei varmistettu)

AIVAN IHANA ASU! Ja kuvat, upeita <3

Kommentoi