THE VINTAGE LEVI'S

Tickle Your Fancy

 

Viimeisen viiden vuoden aikana painoni on jojoillut ja kehossani on tapahtunut silmilläkin nähtäviä muutoksia. Nyt viimeisen parin vuoden aikana tasapaino treenin, ruokavalion ja henkisen hyvinvoinnin välillä on kuitenkin löytynyt ja paino on pysynyt jokseenkin vakiona. Unelmavartalo-postauksessa avasinkin tämän hetken ajatuksiani aiheesta.

Yksi suuri harmitukseni painon vaihteluun liittyen on ollut väärän kokoiset vaatteet. Erityisesti housut. Vuosien takaiset suosikkifarkut roikkuvat nykyään päällä ja taas ihan kaikista hoikimmillaan sitä on innostunut shoppailemaan napakoita farkkuja, jotka eivät mahdu enää päälle. Olen joutunut luopumaan väärän kokoisista pöksyistäni, yksiä lukuunottamatta: Lontoon vintage-kaupasta ostetut Levikset päivystävät edelleen farkkuhyllyllä. 

Olen silloin tällöin vetänyt ne jalkaani, mutta vyötärö on ollut joka kerta aivan liian tiukka. Housut näyttävät vaan niin kivoilta, etten millään ole suostunut heittämään niitä kirppiskamojen joukkoon. Päätinkin, että annan ne mielummin vaikka jollekin ystävälleni, kunhan sopivan mittainen sellainen tulee kylään! Noh, asia unohtui kunnes taas viime viikolla törmäsin vanhoihin Leviksiini.

Liekö syynä stressittömämpi elämänvaihe, pieni treenitauko vai mikä, mutta nappi meni kiinni ja vyötäröllekin jäi vielä tilaa!

 

Pictures: Jenni Rotonen, edit by me

coat Zara

knit Gina Tricot

jeans Levis, 2hand

shoes Zalando (here*)

hat 2hand, (similar here*)

bag Céline

(*adlink)

 

// The old Levi's jeans that I bought from the vintage shop in London few years ago. Jeans were a bit too tight but I fell in love with the model (and the cheap price) so I couldn't help but buy them! I haven't been using them in years because of the small size but for some reason I decided to try them on the other day. And guess what, miraculously I could fit into them?! I was able to button them up without too much effort, and the jeans even look pretty good on me! Oh, love these vintage jeans!

 

xx Sara

Kommentit

Julia r (Ei varmistettu)

Satutko muistamaan että mikä vintagekauppa oli kyseessä? Olen menossa Lontooseen pian ja olisi kiva löytää hyviä vintageliikkeitä siellä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyy joo! Tais olla Beyond Retro! Ihan lemppari vintage-ketjuja, liikkeitä löytyy useammasta maasta! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana asu! Oot jotenkin niin luonnollisen hyvä kuvissa, erotut selvästi muista bloggaajista asennoillasi ja erityisesti noilla details-kuvilla. :) Vautsi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Saranda kauniista sanoista :) Ihanaa joulun odotusta!

Nippe (Ei varmistettu)

Onko nää aidot kasarit?

Sara Vanhala (Ei varmistettu)

Mä oon nyt alottanu salilla ravaamisen kun todellisuus iski peilistä vastaan ja mulla on yhdet motivaatio pöksyt kaapissa muistuttelemassa että miksi alotinkaan tän urakan. Kyseessä on siis farkut jotka oli ihan lempparit pari-kolme vuotta sitten ja nykyään ne ei menis enää viereenkään, mutta oon päättänyt että joku kaunis päivä mä niihin vielä mahdun! :D

Kommentoi