Vitamiinit & palautusjuoma

Tickle Your Fancy

Mitä vitamiineja syön päivittäin, entä mikä on suosikkini palautusjuomista?

Saan Fitnesstukulta paketin joka kuukausi. Paketin sisältä paljastuu usein palautusjuomia, vitamiineja ym ravintolisiä. Ihan kaikkea en oo testannut, mutta tämän vuoden aikana on lemppareiksi nousseet tietyt tuotteet, jotka ovatkin nykyään ihan vakituisessa käytössä.

Tässä nämä kolme purkkia, joista napsin joka ilta

Omega-3 

Kalaöljy sisältää luontaisesti hyödyllisiä monityydyttymättömiä omega-3 rasvahappoja (EPA ja DHA). Näillä rasvahapoilla on suuri merkitys sydämen normaalin toiminnan ylläpitämisessä. DHA on myös tärkeä aivoitoiminnan kannalta sekä normaalin näkökyvyn ylläpitämisessä. (Tuote saatu Fitnesstukulta).

  • 2-3 joka ilta

 

Magnesium

Magnesium parantaa keskittymiskykyä ja vireystilaa. Magnesiumtabletit vähentävät lihaskramppeja ja jäsenten puutumista. Etenkin paljon treenaavien on pidettävä huoli siitä, että kroppa saa tarpeeksi magneiumia. (Ostettu apteekista)

  • 1 joka ilta

 

Fit & Smart Vitamin

Fit & Smart Vitamin on suunniteltu erityisesti aktiivisille naisille.  Jokainen tabletti sisältää erinomaisen tasapainon essentiaalisia vitamiineja ja mineraaleja sekä antioksidantteja mm beta karoteenista, C-vitamiinista, sinkista ja E-vitamiinista. (Tuote saatu Fitnesstukulta).

  • 3 joka ilta

 

Star Nutrition Whey-80 - Chocolate

Pohjois-Euroopan myydyin proteiini, Star Nutrition Whey-80 on hyvin nopeasti imeytyvä ja laadukas proteiini. Whey-80:n sisältämä, korkean biologisen arvon omaava proteiini on valmistettu viimeisimmän tekniikan avulla. Se sisältää lihasmassan rakentamisessa tärkeitä aminohappoja. Täysin heraproteiinista koostuva jauhe liukenee nesteeseen helposti, se ei vaahtoudu eikä paakkuunnu. (Tuote saatu Fitnesstukulta).

  • 0,75 - 1 dl jauhetta sekoitetaan veden tai maidon tai molempien kanssa shakerissä

 

T.Sara

Kommentit

KiaJessika (Ei varmistettu) http://kiajessika.blogspot.fi

Ihan vinkkinä, noita vitskuja ei kai kannata vetää noin montaa kerralla, koska ne ei imeydy. Vedin ennen itekki, mut nykyää teen sillee et aamul 2 ja illal 1 tjn :)

Sit vielä, et onkstoi suklaan makune protsku hyvää/syötävää? Harrastan iha aktiivisesti urheiluu, ni pitäis kyl lisätä tota protskun määrää et jaksais paremmin.. :)

mielenkiinto (Ei varmistettu)

juotko palkkaria jo treenin aikana vai esim. kerralla sen jälkeen? :)

Kissis (Ei varmistettu)

Vitskut kannattaa ottaa aamuisin!

Kommentoi