VOIHAN MAHATAUTI

Tickle Your Fancy

jumper Zara / coat Zara / shorts Zara / clutch Bik Bok / shoes Vagabond (gifted)

Lauantai-illan piristyksenä tällä kertaa tittidiiii vanha kunnon mahatauti. Iski muuten kesken juoksulenkin (tietysti) ja sopivasti siinä puolessa välissä niin, että joka suunnasta oli kotiin yhtä pitkä matka (no tietysti). Paras fiilis on ehdottomasti juuri tämä parhaillaan elettävä hetki (00:51), jota kutsun väliselätykseksi: huono olo ei ole enää sietämätöntä. Vesssan lattialta siirrytty sängyn kautta sohvalle. Winning!

Onneksi päivä ehdittiin hyödyntämään varsin tehokkaasti: hylly, naulakko- ja lamppushoppailua (+ sitä kasaamista, voi jesssstas :D)! Taas täällä näyttää vähän enemmän kodilta, itseasiassa jo ihan tosi paljon :)

Translation: Saturday night and I'm sick. Stomach flu, the worst possible!! It started when I was running, the worst possible timing too!! :D 

T. Sara

Kommentit

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://annatiinamaria.blogspot.fi

Voi kuinka ihanaa, että vatsatautia on taas liikenteessä :/ Paranemisia sinne! :) ja aivan ihana asu muuten <3

xoxo,Anna

annatiinamaria.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Mäkin diggaan takista!! :)

DOM (Ei varmistettu)

Se on semmoista lateraalia freeflow -tyyppistä tajunnanvirtaa, joka johtuu siitä, että en ole blogisi kohderyhmää vaan tarkastelen asioita outona ulkopuolisena, jolle juolahtaa milloin mitäkin mieleen tästä ohuesta yläpilvestä mitä kuvat enimmäkseen edustavat.

Kirjoittajana olet välillä ilahduttavan lateraali itsekin (minä en ehkä ole aina niin ilahduttava, vaikkakin lateraali).

"Lateraali" tarkoittaa tässä siis tavallisuudesta poikkeavaan suuntaan (ei vertikaali) kulkevaa ajatuksenjuoksua, siis poikittain totunnaiseen ja konformistiseen maailmankuvaan. (Tämä selitys nuoremmille lukijoillemme).

Anna (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Ensinnäkin, tosi reipasta että sun lauantai-illan ohjelmaan kuuluu juoksulenkki. Peukut sille! Tietty tosi ikävää että vatsanväänteet keskeyttivät hyvän treenin, mutta onneksi mahatauti on jo selätetty.

Mulla on tuo sama Zaran takki, tykkään siitä entistä enemmän nähtyäni nämä sun asukuvat, Sara! Ihana asu.

http://www.arcticvanilla.com/

Meow (Ei varmistettu)

Vaaleansininen on kyllä niin sun väri! Aah, näyttää niin hyvältä! Kattellu samaa jo sillon ku oot käyttäny sitä vaaleansinistä villakangas(?)takkia.

janita (Ei varmistettu)

Voi ei! :( Pikaisia paranemisia sulle!

saratickle
Tickle Your Fancy

aaah joo! mun puolesta tää tauti vois kuolla sukupuuttoon tai jotai.

kiitos <3

DOM (Ei varmistettu)

Joo…

Siis mitä ihmeen tekemistä on kuvilla ja tekstillä toistensa kanssa tässä blogipläjyksessä? Mites edes sellaiset hätäiset kuvat eri suuntiin jotta näkeekö kukaan kun olet puskapaskalla? Kun ei nyt sentään haluta (suht terveet ihmiset) kuvia sinusta ripuloimassa lenkkipolun varrella, tuskin oli edes kakkapussia mukana, kuten meillä koiraihmisillä on aina jossain taskussa.

saratickle
Tickle Your Fancy

kiiitti! vaaleensininen on niin jees!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Onko niillä ikinä mitään tekemistä?

ps. en ollut puskapaskalla.

pps. sun ajatuksenjuoksu, asia jossa en ikinä pysy perässä

Cee (Ei varmistettu)

Sitruunasta purista mehua, jos ei meinaa tauti loppua, ja muutama lusikka sitä :)

emma (Ei varmistettu)

kai tulee sitten kotipostausta kun on valmista!!? ja paranemisia :)

Kommentoi