VOIHAN MÖÖ

Tickle Your Fancy

Voihan möö! Onnistuin nappaamaan eilen ruokamyrkytyksen/mahataudin/minkä lie ja tällä hetkellä makoillaankin levottoman yön jälkeen kaikkensa antaneena sängyssä. Energiatasot nollissa, ellei nollan alapuolella. Sopivasti viikonloppun tämmönen, blaah! Sormet ristissä, että menee pian ohi!!

Ajatus ei kulje tällä hetkellä, ei sitten yhtään. Eiköhän tässä tilanteessa paras idea ole ihan vaan hiljentyä ja tämän reaaliaikaisen näkymän sijasta pistää muutama aurinkoinen kuva eiliseltä. Taidankin mennä tästä lukemaan teidän eilisiä kommentteja, taas <3

Ps. Tarkemmin kun miettiii niin huopahattu ja haalari. Sanotaanko, että lande aika vahvasti läsnä :D

hat Monki / coat H&M / overalls Gina Tricot* / sneakers Adidas* (*=gifted)

Blaaaah, I got sick last night :/ Feeling pretty horrible right now!! Instead of showing you how I look at the moment here are some some pictures from yesterday. Oh I really hope this crappy thing will go away soon!

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

Norspa (Ei varmistettu)

Oon seurannu siun blogia siitä lähtien kun vielä opiskelit Lappeenrannassa, mutta en oo jättäny kommentteja kun muutaman kerran. Alusta asti siun asenteessa on ollu jotain mikä vei mukanaan, ja vaikka välillä siun postaukset suorastaan ärsytti niin jatkoin vaan lukemista! Viimeset pari vuotta oon kyllä seurannu pelkin hyvin ajatuksin, tuntuu että siun aitous on vaan tullut enemmän esiin ja vaikutat aivan upeelta persoonalta. Siun blogi inspiroi miuta niin monella tavalla etten osaa kertoakaan, ja ois mahtavaa tavata siut joskus. Tuntuu, että siussa on sisäistä ja ulkoista kauneutta vaikka muille jakaa, ja se tunne vaan vahvistui äsken ku katoin tuon dokkarin. Toivon siulle pelkkää hyvää, ja jospa jatkossa ulkaltaisin useemminkin tulla kertomaan siulle miten paljon usein piristät miun päivää ja tietyllä tapaa annat itsevarmuutta. Jotain sie teet selvästi oikein, kun pystyt pelkästään kuvillasi ja teksteilläsi inspiroimaan toisten elämää näin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mikä kommentti <3 ihana kun tulit sanomaan nämä! Voi kiitos kiitos valtavasti <3 Haleja, paljon!!

anskuu (Ei varmistettu)

Kaunis Sara <3

nepsu (Ei varmistettu)

Vaikutat tosi mukavalta ja ystävälliseltä ihmiseltä ja blogisi on mun lemppari, koska kirjoittelet niin monipuolisesti asioista :) dokumentin katoin just ja se oli kyllä aivan ihana! Jotenki saa paremman kuvan sun päivistäs ja ei oo kaikille välttämättä tullu mieleen kuinka paljon erilaisia juttuja ja paljonko aikaa bloggaaminen vie. Haluun siis sanoa et oot mahtava persoona ja aina vaikutat iloiselta :) jatka samaan malliin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos, arvostan paljon <3 Tämä kommentti kertoo myös paljon sinusta ihmisenä, enemmän kuin osaat arvatakkaan <3 :) Ihanaa kevättä!

jeppis (Ei varmistettu)

Moi! Osaisitko antaa vinkkejä miten saisi kaksoisleuan pois? :D Ylipainoa minulla ei ole, mutta kaulan seutuvilla ylimääräistä on.. Liikuntaa jo harrastan, mutta muistelin että itselläsi oli ns. naaman turvotus lähtenyt ruokavalioa muuttamalla.

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä sanoisin, että vähemmän viljaa, enemmän kasviksia, säännöllistä ateriarytmiä sopivilla annoskoilla. Ennen mulla oli tapana syödä koko päivä tosi niukasti ja huonosti ja mättää iltaisin paljon. Nykyään iltasyöminen on jäänyt.

Yksi turvottaja on myös alkoholi, jonka käyttö on vähentynyt paljon itselläni!

Tsemppiä! :)

Annukka (Ei varmistettu)

Oli ihan pakko tulla vaan sanomaan että parane pian! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3 Mä paranin! Tämä oli varmasti ruokamyrkytys. Meni ohi alta vuorokaudessa! :)

Tiia (Ei varmistettu)

Parane pian! <3 täälläkin ollaan kipeänä, mutta toivotaan että menis pian ohi. Ihana asu muuten!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kovasti! Tää oli onneksi nopea tauti. Toivottavasti sielläkin jo parempi olo <3

Ilona (Ei varmistettu) http://www.onrooftop.blogspot.fi

Voitko tehä postauksia ihan normi ruuista joita vois kokkailla arki-iltoina? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

VOIN! :) Muutama jo jemmassakin!

Kommentoi