Voita 10 000 euroa unelmaasi

Tickle Your Fancy

Mitä Sinä tekisit jos voittaisit 10 000 euroa? Lähtisitkö maailmalle? Ostaisitko merkkilaukun? Lähtisitkö shoppailulomalle? Sisustaisitko asuntoa?

Lähdin mukaan Indiedaysin ja Libressen huikeaan yhteistyökampanjaan, jossa haastetaan bloggaajia ja lukijoita kertomaan unelmistaan. Libressen Win what you want -kilpailussa joku onnekas voittaa 10 000 euroa ja pääsee toteuttamaan sillä oman unelmansa!

Mikä sitten on se minun unelmani ja mitä tekisin, jos voittaisin 10 000 euroa? Vastaus kuuluu maailmalle! Matkustus on ehdottomasti suurin unelmani. Vasta viime vuosina olen kiinnostunut oikeasti matkustelusta, en siis pelkästää hotellilomista ja auringosta, vaan oikeasti eri kulttuureista, ihmisistä, paikoista ja matkustelun haasteista. Haluaisin vaan heittää rinkan selkään ja käydä jokapaikassa. Nukkua kämäsissä mestoissa sekä valokuvata luontoa ja ihmisiä. Nähdä köyhimpiä kyliä ja kauneimpia vuoristoja. Tutustua kulttuureihin ja ihmisiin sekä kuulla heidän tarinoitaan. Suomeksi siis kokea ja nähdä maailmaa ja oppia jotain uutta elämästä.

Matkustelen jonkin verran, mutta lähtisin pikälle pitkälle reissulle, mikäli siihen avautuisi mahdollisuus. Koulu on oikeastaan ainoa joka pitää mut paikoillaan (ottaen huomioon, että nappaisin poikaystäväni mukaan samaiselle reissulle). Sillä mun duunit vaativat vaan kameran, koneen ja netin, kulkisivat ne helposti matkassa. Blogillekaan ei tekisi pahaa muuttua vaikkapa vuodeksi ihan vaan matkablogiksi :)

Libressen sivuilla on siis tällä hetkellä meneillään tuo Win what you want -kilpailu, jossa haastetaan kertomaan mitä tekisit 10 000 eurolla ja miksi juuri sinun pitäisi voittaa. Yksi henkilö tosiaan voittaa 10 000 euroa ja saa käyttää summan haluamallaan tavalla, esimerkiksi juurikin maailmanympärysmatkalle! Pisteitä kilpailuun voi kerätä Libresse-pakkauksista tai pelaamalla online-peliä!

Kerro unelmasi ja osallistu kilpailuun TÄÄLLÄ

 

T.Sara

Kommentit

mia (Ei varmistettu)

Itsekin käyttäisin rahat melkeinpä matkusteluun! En ole Eurooppaa kauemmas matkustanut, joten haluaisin lähteä kiertelemään ystävieni kanssa maailmaa, Australiaan, Jenkkeihin ja Aasiaan ainakin on päästävä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hyvältä :) Jenkkeihin haluaisin uudestaan ja Aussit on nähtävä!

helmika (Ei varmistettu)

hitsi mitä kuvii <3

Kommentoi