Voita matka kanssani NYCiin! - Viimeinen haaste

Tickle Your Fancy

Kolmannen ja samalla viimeisen haasteen aika Head & Shouldersin NYC:in matka -kisassa! Osallistumisaikaa ENÄÄ HUOMISEEN (24.3) ASTI. Joten nyt tai ei koskaan!!

Kertauksena vielä niille, joilla lyö tässä vaiheessa tyhjää! Osallistuin mukaan Head & Shouldersin uuden Apple fresh shampoo- ja hoitoainesarjan kunniaksi järkättyyn skabaan, jossa minä ja kaksi muuta bloggaajaa kilpaillaan NYCin matkasta itsellemme ja yhdelle lukijallemme :)

Osallistuaksesi kisaan sinun tulee ainoastaan lähettää sähköposti osoitteeseen applefreshfi@gmail.com. Kirjoita sähköpostin aihekenttään blogin nimi ”Tickle your fancy” ja lisää sähköpostin tekstikenttään nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Hauskimpien ja mielikuvituksekkaimpien haasteiden toteuttaja ja hänen lukijansa palkitaan siis Head & Shouldersin täyskustantamalla reissulla New Yorkiin.

Kolmannen haasteen tehtävänanto oli seuraava:

Ja pohjustetaan nyt sen verran, että mun tänhetkinen tilanne näkyy alla: norovirus

Kisa ja haaste pyöri mielessä kokoajan sängyssä, mutta yksinkertaisesti mulla ei eilen illalla eikä tänään vielä oo ollu voimia toteuttaa tätä. Sain inspiraation sekavasta unesta, jossa hyppi Granny Smithejä :D Ja jostain todella syvältä tuli vähän voimia askarteluun ja postauksen kasaamiseen. 

Tässä taudissa pitäisi juoda paljon, vaikka tavara ei sisällä kauaa pysykkään. Tein omenamehu-voimajuoman, jonka avulla kelasin kokoea ihmeparantumisen

Mieletön kiinnitysmekanismi!!

Toivotaan, että tauti on tän ansiosta kohta poissa. 

Tässä vielä tarkemmat ohjeet skabaan, voittajat selviää jo ensiviikolla! :) iik!

 

 

1. Yksi kolmesta Head & Shoulders Apple Fresh -kilpailuun osallistuvasta kolmesta bloggaajasta voittaa matkan New Yorkiin. Arvontaan osallistuneiden voittajablogin lukijoiden kesken arvotaan matka New Yorkiin, jonne hän pääsee yhdessä voittaneen bloggaajan kanssa. 

2. Osallistu matka-arvontaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen applefreshfi@gmail.com. Kirjoita sähköpostin aihekenttään blogin nimi ”Tickle your fancy” ja lisää sähköpostin tekstikenttään nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin kilpailuarvontaan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Lukijakilpailuun voi osallistua ainoastaan sähköpostilla, ei kommentoimalla tähän postaukseen. 

3. Lukijakilpailun voittaja arvotaan viikolla 13 niiden voittaneen blogin/bloggaajan lukijoiden kesken, jotka ovat osallistuneet arvontaan yllä mainittuja ohjeita noudattaen. 

4. Matkustusajankohta valitaan alustavasti huhti- tai toukokuulta yhdessä kisan voittaneen bloggaajan ja arvonnan voittaneen lukijan kanssa. 

5. Kilpailun palkinto on viikonloppumatka New Yorkiin sisältäen seuraavat: - Lennot perjantaina Helsingistä New Yorkiin ja sunnuntaina New Yorkista Helsinkiin - Kaksi hotelliyötä New Yorkissa - Yhden päivän ohjelman New Yorkissa yhdessä Head & Shouldersin kanssa sisältäen aamiaisen, lounaan, päivällisen sekä yhteistä ohjelmaa

6. Matkapalkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

7. Kilpailuun osallistumisen ikäraja on 18 vuotta.

 

 

 

 

Ps. Huominen blogikirppis jää nyt väliin mun osalta :/

 

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

eiiiiiiii viddduuu ajoin sata kilsaa iha turhaa :(( tätä mä vähän pelkäsin ettet pysty lähtee /: nyt se ihmeparantuminen niin annan sulle voimahalin huomenna! <3

emmainkeri (Ei varmistettu)

eiiiiiiii viddduuu ajoin sata kilsaa iha turhaa :(( tätä mä vähän pelkäsin ettet pysty lähtee /: nyt se ihmeparantuminen niin annan sulle voimahalin huomenna! <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

emmainkeri, vitsi mä oon tosi pahoillani :/ anteeksi <3

Kommentoi