Voita shoppailumatka kanssani New Yorkiin! - Head & Shoulders apple fresh -kilpailu

Tickle Your Fancy

Nyt lähti käyntiin niin mieletön skaba, että oksat pois! Tässä kisassa mulla ja yhdellä lukijallani on mahdollisuus voittaa yhdessä matka New Yorkiin huhti-toukokuussa! 

Minä ja kaksi muuta bloggaajaa ovat mukana tässä huikeassa kolmen haasteen -kisassa. Hauskimpien ja mielikuvituksekkaimpien haasteiden toteuttaja ja hänen lukijansa palkitaan upealla matkalla NYCiin. Voittaja valitaan kaikkien kolmen haasteen jälkeen, viikolla 13. Tarkemmat osallistumisohjeet postauksen lopussa.

Haasteet ovat mulle siis tuntemattomia, vasta ensimmäinen paljastettiin hetki sitten. Haasteista ensimmäinen oli suunnitella ja valmistaa herkullisen raikas, omenainen smoothie. Helppo! Onnekseni lukeudun smoothiehulluihin, kaikki on vaan niin superhyvää smoothien muodossa. Voisin tunkea blenderiin vaikka autonrenkaita, oon varma että maistuisivat hyviltä!!

No meikäläisen suunnittelema smoothie resepti tulee tässä:

 

Onnellisten omenoiden mehua (n. 0,5dl)

Rasvatonta maitoa (n. 0,5dl)

Rasvatonta maustamatonta jogurttia (n. 1dl)

Rasvatonta maitorahkaa (n. 100g)

Iso vihreä omena 1kpl

Banaani 1kpl

Kanelitanko 2kpl

 

Koristeeksi kanelitanko ja kuivattuja omenoita

Kaikki kiltisti blenderiin ja boom! Kannattaa sekotella hyvin, jotta tangot murskautuu kunnolla (kokemuksen ääni täällä huutelee)

Tällainen oli mun smoothie! Suosittelen, aivan sairaan hyvää :)

 

Kilpailusäännöt tulevat kertauksena vielä tässä

 

1. Yksi kolmesta Head & Shoulders Apple Fresh -kilpailuun osallistuvasta kolmesta bloggaajasta voittaa matkan New Yorkiin. Arvontaan osallistuneiden voittajablogin lukijoiden kesken arvotaan matka New Yorkiin, jonne hän pääsee yhdessä voittaneen bloggaajan kanssa. 

2. Osallistu matka-arvontaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen applefreshfi@gmail.com. Kirjoita sähköpostin aihekenttään blogin nimi ”Tickle your fancy” ja lisää sähköpostin tekstikenttään nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin kilpailuarvontaan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Lukijakilpailuun voi osallistua ainoastaan sähköpostilla, ei kommentoimalla tähän postaukseen. 

3. Lukijakilpailun voittaja arvotaan viikolla 13 niiden voittaneen blogin/bloggaajan lukijoiden kesken, jotka ovat osallistuneet arvontaan yllä mainittuja ohjeita noudattaen. 

4. Matkustusajankohta valitaan alustavasti huhti- tai toukokuulta yhdessä kisan voittaneen bloggaajan ja arvonnan voittaneen lukijan kanssa. 

5. Kilpailun palkinto on viikonloppumatka New Yorkiin sisältäen seuraavat: - Lennot perjantaina Helsingistä New Yorkiin ja sunnuntaina New Yorkista Helsinkiin - Kaksi hotelliyötä New Yorkissa - Yhden päivän ohjelman New Yorkissa yhdessä Head & Shouldersin kanssa sisältäen aamiaisen, lounaan, päivällisen sekä yhteistä ohjelmaa

6. Matkapalkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

7. Kilpailuun osallistumisen ikäraja on 18 vuotta.

Tässä tämä uusi omenainen Apple fresh -shampoo ja hoitoaine, jotka skaban tarjoavat! :)

Ei muuta kuin ensi viikon seuraavaa haastetta odottelemaan :) Jaiks.

Mä oon aivan kikseissä, iiik! En oo koskaan ollut New Yorkissa ja voisko parempaa ees olla, kuin jakaa matkakokemus samanhenkisen lukijani kanssa! Osallistukaa rakkaat kisaan ja voitetaan tää!! :)

 

T.Sara

Kommentit

anlin (Ei varmistettu)

Ihan mahtava kisa!! Mä olisin niin messissä, New Yorkiin oon aina halunnut päästä ja sun kanssa siitä tulis ihan varmasti ikimuistionen reissu! :D

anlin (Ei varmistettu)

Ihan mahtava kisa!! Mä olisin niin messissä, New Yorkiin oon aina halunnut päästä ja sun kanssa siitä tulis ihan varmasti ikimuistionen reissu! :D

xxmietin (Ei varmistettu)

onks toi osote applefreshi@gmail.com vai applefresh@gmail, koska lähetin ensimmäiseen ja sain takasin viestin, ettei osoitetta oo olemassa ? toivotaan että tuli oikeelle vastaanottajalle nyt toi mun osallistumisviesti !:) Nyc ois ihana.

xxmietin (Ei varmistettu)

onks toi osote applefreshi@gmail.com vai applefresh@gmail, koska lähetin ensimmäiseen ja sain takasin viestin, ettei osoitetta oo olemassa ? toivotaan että tuli oikeelle vastaanottajalle nyt toi mun osallistumisviesti !:) Nyc ois ihana.

emmainkeri (Ei varmistettu)

Äääks, kiva kun ei koskaan ikinä ole ollut mitään arpaonnea, ois niin mahtavaa jos nyt osuis! Jos voitat tän skaban ja joku muu pääsee sun messiin New Yorkiin niin sit kyllä kirpasee :D Pidän sulle peukkuja (sä voit pitää mulle)! Alkoi muuten ihan hirveästi tehdä mieli tota sun smoothieta :D hmmm pitänee käydä kurkkaamassa miten muut skabaajat pärjäilee!

Mimmikoo (Ei varmistettu)

Siiis ei hitsi, mikä kilpailu!! Tää ois kyl niin siisti voittaa :p Kyllä sun seurassa kelpais lähtee ihan mihin vaan, mutta siis New Yorkkiin!! Kääk :-D

emmainkeri (Ei varmistettu)

xxmietin: osote on applefreshfi@gmail.com, siis apple fresh FI :)

Kristel12 (Ei varmistettu)

moi! hei tuli mieleen tuosta smoothiesta että ootko kuullu kanelin 'myrkyllisestä' ainesosasta maksalle (kumariini)? ei sais 50kg ku maksimissaan 1tl syödä päivässä tuota normikanelia http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa_elintarvikkeista/elintarvikevaarat/elintarvikkeiden_luontaiset_myrkyt/kanelin_kumariini

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

anlin, oii ihana kuulla! no niin tuliski!! :D

xxmietin, osoite on applefreshfi@gmail.com :) Eli FI loppuu :)

emmainkeri, ei mullakaan oo ikinä mitään onnea tämmösissä jutuissa :D saa nähdä mitä tulee, oiii ois mahtavaa!

Mimmikoo, osallistu!! :) eikö ookkin :)

Kristel12, oi en oo kuullutkaan. Sitte varmaan pienempi määrä riittää :) Tosta tuli kyllä useempi mukillinen :)

-Sara

sotiemme veteraani (Ei varmistettu)

Mahtava kisa, pantiin juuri kiertokirje koko veteraaniyhdistykselle että osallistuvat kilpailuun! Joka ukko laittaa nyt sähköviestiä menemään, kyllä tuommoisen tyttösen kanssa kelpaa Ameriikkaan matkustaa! Enpä ole itsekkään siellä käynyt sitten kieltolain...

Nnenna (Ei varmistettu)

Oii mikä kilpailu! :D Ois aika mahtavaa voittaa, tai mahtavakaan ei riitä kuvailemaan tarpeeks! :P

erikany (Ei varmistettu)

Osallistuin!!! :-)) Ois aivan mieletöntä!! Fingers crossed ;)

Kommentoi