Voitsä follaa mua?

Tickle Your Fancy

Somesana seuraaminen saa minussa aikaan aina hymähdyksen. Etenkin sen jälkeen kun lähisukulaiseni kertoi heidän tehneen pienenä niin, että lähtivät vaan seuraamaan jotain ihmistä ja kulkivat hänen perässään kunnes tyyppi astui tyyliin kotiovesta sisään :D Hah kuinka huikeeta. Old school seuraamista sanon minä!

Joo mutta aiheeseen. Blogilistan käyttäjät, joko kuulitte uutiset? Blogilista tosiaan lopetetaan 1.6 (buu!), joten päätin vähän muistutella teitä siitä, missä muualla minua ja postaukseani voi seurata :)

 

Tickle Your Fancy - Bloglovin':ssa

Kansainvälinen blogien seuraamis -sivusto, joka toimii käytännössä aivan samalla tavalla kuin Blogilistakin (ainoastaan ilme on vähän modernimpi... :D). Pystyt seuraamaan blogeja Suomen rajojen ulkopuoleltakin ja seuraamaan jengiä aivan kuten Blogilistallakin. Seuraan itse blogeja aina Bloglovinin kautta! Löytyy mobiiliin myös applikaationa!

 

 

 

@saratickle Instagramissa

Tänne päivittelen usein uusimpia postauksia + paljon muuta reaaliajan arjen hälinää niin kuvina kuin videoinakin! :) Biosta löytyvästä linkistä pääsee kätevästi suoraan blogiin! 

 

 

Tickle Your Fancy - Facebookissa

Facebookkiin linkkaan suurimman osan uusista postauksista + jaan silloin tällöin huikeita/ei niin huikeita kommelluksiani... 

 

 

 

T. Sara

Kommentit

elinabitchye (Ei varmistettu) http://elinabitchye.blogspot.fi/

Harmittaa muakin toi Blogilistan lopetus! :( Löysin kuitenkin yhden kaverini kautta Blogipolku.com -sivuston, joka on samantyylinen kuin Blogilista ja heitin oman blogini sinne! :) Kannattaa käydä tsekkaamassa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heei kiitti vinkistä! Pitääkin käydä tsekkaamassa :)

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

Noh, siis, Blogilistan lopettaminen ei kyllä harmita yhtään. Niin huono, epätoimiva sivu jo kauan. Hienoa päästä siitä eroon! Vielä kun pääsis tästä Lilysta eroon, heh, no ei vaiskaan. On vaan niin huono blogialusta. :(

saratickle
Tickle Your Fancy

En oo itsekkään aikoihin käyttänyt, mutta moni muu kyllä käyttää. Siinä mätti ehkä se, että sivustolla ei tapahtunut minkäänlaisia päivityksiä tyyliin kuuteen vuoteen...

En ihan ymmärrä tätä Lily vihaa. Mikä alustassa mielestäsi mättää? Musta tää on aivan ihanan valoisa ja viihdyn sivustolla tosi hyvin :) Ensi kuussa saadaan päivityksiä tänne ja niistä lisää lähempänä.

Moonalisa (Ei varmistettu)

Heii!! Onko toi blogilista nyt siis sama asia kun jos on bloggeriin lisännyt blogeja luettavaksi? Toivottavasti ei..!

Kommentoi