We have walls

Tickle Your Fancy

Tykkään katutaiteesta. Se, että voit kokea kulttuuria matkalla bussipysäkille tai kauppaan, musta se on aivan mahtavaa! Rumia pintoja piisaa, ja niitä pitäisi ehdottomasti hyödyntää taiteessa. Peukutan siis todellakin katutaiteen puolesta, sikäli mikäli kohteina on harmittomia seiniä tai yksinäisiä karuja puita (ei siis mitään tussia puihin, vaan vaikkapa paperikoristeita) tms.

Se mitä mä en tajua, on "eipä" tai "haista paska" tekstit samaisissa paikoissa. Miksi? Tämmöset kirjoitukset julkisilla paikoilla ovat töhrineet itse katutaiteen ja graffitien maineen. Monet leimaavat kaikki nämä samaan lokeroon ja tuntuu että koko hommasta syntyy negatiivinen fiilis.

Ja toinen asia mitä en todellakaan arvosta on vessakirjoitukset. Jonotettuani ensin tuskalliset 15min julkiseen vessaan ja istahdettuani pöntölle nään lähes joka kerta punaista. Koko koppi on täynnä ilmoituksia siitä kuinka vessakävijöiden tulee painua helvettiin, kuka on huora ja kuka selkäänpuukottaja. Sanokaa ne painumisterveiset mulle vaikka siinä jonossa ja selvittäkää asianne näiden ihmisten kanssa urpot, älkää vessan seinän kautta. Älkääkä hitto ainakaan siinä vaiheessa kun minä pissahädissäni jonotan oven ulkopuolella!

Aiheesta kukkaruukkuun tai pikemminkin johonkin puutarhaan. Jalassa olevat Bik Bokin Never Denimit on varmaan parhaat farkut ikinä. Elastaania löytyy sen verran, että näitä voisi käyttää varmaan salihousuinakin. Aivan mielettömän pehmeät ja joustavat jalassa! Eli uskokaa tai älkää, kyllä meikäläisenkin jalkaan saa farkut vedettyä, mikäli ne tuntuu näin hyviltä ;)

farkut Bik Bok*, nilkkurit Din Sko, pipo Jack&Jones, koru Cubus, aurinkolasit ja t-paita Monki

 

T.Sara

Kommentit

saratickle
Tickle Your Fancy

tää on hommattu jostai nnetistä aikoinaan, ei aavistustakaan sivustosta :S

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos hurjasti :) no äh, toi on niin mälsää ja typerää. Ei mitään järkeä!

nanette (Ei varmistettu)

Minä olin kuukauden sairaana luku-urakan jälkeen... tosiaan en päässyt itsekään. Ensi keväänä uudestaan :))

Lauratau (Ei varmistettu)

Siis vitsi, miten hyvältä näyttää! Sun pitäs käyttää enemmän farkkuja ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hhaa lähinnä eniten ärsyttää rumien sanojen lisäksi se, että niitä tehdään sillon kun muut tyyliin venaa vessaan pääsyä :D kiitos sulle taas, aina jaksat piristää! Ja käy ihmeessä hakemassa pipo :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ei päässyt, raukka parka oli lukuaikana vielä kuukauden sairaana! ensi vuonna uudestaan! :)

emmi (Ei varmistettu) http://morkoandme.blogspot.fi/

ihanat aurinkolasit! ja ihana koko tyyliki :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ääh miten ihana kommentti! niin mahtava kuulla :) kiitos mielettömän paljon, ihanaa viikonloppua sinne :)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi että! niin ihana kuulla :)) mä oon niin maailman ilosin, että mulla on sunlaisia lukijoita täällä piristämässä päivää. Kaikkien teidän, ketkä jaksatte kannustaa ja jakaa iloa, teidän pitäis antaa aplodit itsellenne! :) Kohteliaisuuksia sanotaan tällä pallolla aivan liian vähän. Kiitos kovasti ja haleja sinne! :)

Janika (Ei varmistettu)

Heyy! Mistä toi aivan täydellinen nahkatakki?! :)

Zammm (Ei varmistettu)

Ja mikäli näyttää noin hyviltä! Eipä...

saratickle
Tickle Your Fancy

vau kiitos!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

wohoo! täähän tuli sitten hyvään saumaan :) Käy ihmeessä kokeilemassa, veikkaan että ihastut :) Kivaa Tampereen matkaa!

milla vaan (Ei varmistettu)

Upeat :) sulle sopii farkut! :)

Ja totta, noi kirjoitukset ties missä on ärsyttäviä..Muistan kun pasaati valmistui niin sielläkin oli melkein heti kaikkea kirjotuksia vessan seinässä :/

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos kovasti!

Rosa (Ei varmistettu) http://rolssi.blogspot.com

Never demimin super flexit on vaan parhaaaat! Ekan kerran kun vetäsin housut jalkaan, päätin että turhaa mitään muun merkkisiä on hankkiakkaan :D onneksi pesuja ja malleja löytyy monenmoisia :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Allekirjotan koko tekstin! Paitsi ettei vessakirjotukset sinänsä mua häiritse, onhan niitä ihan viihdyttävää joskus lukea siinä samalla kun tekee tarpeitansa :D Ja näytät kyllä hiton hyvältä, asu iskee muhun kaikessa yksinkertasuudessaan lujaa! Ja koska mulla muutenkin on pipo hakusessa, ja harmaa olis tosi kova väri siihen, voisin pistäytä Jackarissa. Mielelläni lainaisin myös kenkiä ja laseja. Ihanaa kaikki taas! :D

nanette (Ei varmistettu)

Kerroitko koskaan pääsikö sun sisko sinne Oikikseen opiskelemaan?:)

orchid (Ei varmistettu)

Nyt on muuten asu joka kolahtaa ja kovaa!! Mielettömän kivan näköset farkut ja kaikki :)

Harmaavarpu (Ei varmistettu)

Oot ihan sairaan mageen näköinen! Takki, farkut, pipo, arskat! Lisäksi nää sun aidot, hauskat ja rempseät tekstit on ihan parasta. Kiva, että jaksat bloggaa! Sun jutuista tulee hyvälle mielelle :)

Katerina Alezandra (Ei varmistettu) http://katerinaalezandra.blogspot.fi
Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

Vielä ärsyttävämpää katutaiteessa on se, että kun on oikeesti HIENO maalaus ja siihen on panostettu oikein kunnolla (Lahdessa näitä on aika paljon) niin sitten joku *piip* tohopää tulee ja vääntää päälle jotain käsittämätöntä kieltä tai sit just jotain "hail satan" tai vastaavaa... Argh!

monna (Ei varmistettu)

Oon tän ennenkin tullu tänne sanoon, mutta.. oot niin ihana persoona ja sun asenne on vaan niin mahtava! Oli pari päivää, etten päässy lukeen sun blogia ja tänään kun selasin viimesimmät postaukset niin tuli taas niiin ilonen mieli. Sinulla on kyllä pilke silmäkulmassa :) keep going Sara 8)

Mirka (Ei varmistettu) http://mbabysteps.blogspot.fi

Kiva kun vinkkasit noista farkuista!
Viime viikolla tajusin, ettei mulla ole ainuitakaan farkkuja, miten
voi olla mahdollista?! Ensi viikolla onkin reissu Tamperelle joten
täytyy käydä BikBokissa! :)

http://mbabysteps.blogspot.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

haha joo kyllä samanlainen fiilis sytty täälläkin! Parit omistan ja kohta varmaan enemmän! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

no nimenomaan tämä on sitä ärsyttävintä :( mitä hyltyä siitä on kellekkään? ilkivalta on kyllä niin siistiä että huhhuh!

Kommentoi