WEEKEND

Tickle Your Fancy

Huuh mikä mahtava viikonloppu! Tuli käytyä ensimmäistä kertaa ikinä Escape roomissa (pakko päästä pian uudestaan!!!), tehtyä älyttömän hyvää sushia, juhlittua pitkän kaavan mukaan, tsekattua pari uutta kahvilaa ja vietettyä laatuaikaa perheen kanssa <3

Eilen oltiin tosiaan Bankin bileissä Annikan, Mariannan ja Jennin kanssa, ja vaikka alkuperäinen tarkoitus olikin mennä ihan vaan "piipahtamaan" niin meillähän oli niin hauskaa, että neljäänhän tämä ilta sitten kuitenkin venyi :D Jooh tämä päivä mennyt siis aika pitkälti sohvalla poikaystävän kainalossa, HBO Nordicin ja kotitekoisen pitsan parissa - ei huono sekään ;)

Ps. Sillan viimeinen jakso tunnin päästä, en malta odottaaaaaa!!!

roll neck Nelly* / top Gina Tricot* / pants Gina Tricot* / watch MbMJ* (*=gifted)  

 

What a greeeat weekend with family and friends! Party night with girls, delicious home made sushi, some quality time with the family and for the first time ever I experienced the Escape room!!!! Omg so hooked, I wanna try all the other rooms too, as soon as possible pls!!!!

 

Pictures: Kaisa/Si Moda

xx Sara

Kommentit

Kattu (Ei varmistettu)

Escape room on ihan mahtava! Kävin kesän lopulla ja en jaksanut odottaa uutta huonetta ja menin sen jälkeen uudempaan fobia roomiin. Todella makeita kokemuksia...nyt jo koukussa huonepeleihin ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ääää mä haluan takasin asap!! :D Pakko käydä kaikki läpi!!!

pilliina (Ei varmistettu)

Siis VAU mikä tyyli ja mikä mimmi!
Heti ekaksi myönnän että oon ihan kaaaaauheen huono ja laiska kommentoija, varsinkin siihen nähden kun oot kyllä ihan mun suosikkibloggaaja (ja että olen lukenut blogias sieltä alusta asti APUA).
Eka hurahdus tuli sun treenijuttuihin ja sieltä ammensin kilokaupalla motivaatiota omaan treenaamiseen. Sitte tää sun tyyli. Tää on valitettavasti enemmän sitä vau, siis VAU ihailua koska noooh, oon niin erilainen vartalotyypiltäni että valitettavasti harva vaate mistä inspiroidun, on sellainen mikä sopisi minulle. Mutta silti, silti sun asukuvat ja se asenne mikä sulla on ylipäätänsä kaikkeen, on kyllä ihan ultimateparasta koskaan. Kiitoskiitoskiitos. Oot huikea.

saratickle
Tickle Your Fancy

Eiii vitsi miten huikee kommentti, KIITOS KIITOS <3 :)))

Kommentoi