WEEKEND FLOWERS

Tickle Your Fancy

Joka perjantainen kukkakimppu, jota motivaatiokimpuksikin meillä päin kutsutaan. Olen aina yhdistänyt kukkakimpun siivouspäivään, enkä nykyään enää kertakaikkiaan pysty katselemaan tuoreita kukkia likaisessa kodissa (huom. rupsahtaneet kukat on sitten asia erikseen). Tulee aivan liian paha mieli niiden puolesta.

Lahjaksi saamaani kukkakimppua tänään olohuoneen pöydälle laskiessani se alkoi taas, ympärille kuikuilu. Liian pölyistä kukille. Ja siitähän se lähti. Lauantaipäivän ohjelma meni täysin uusiksi. Suihkukaappi näytti nimittäin liian kalkkiselta ja ovenkahvatkin oli pakko kiillottaa. Mattojen tamppaus alkoi etupihalla ja lakanat meni vaihtoon. Kohta olin Alepassa ostamassa jätesäkkejä, seuraavaksi pakkaamassa kaulaliinoja ja paksumpia kevättakkeja varastoon ja lopulta uudelleenjärjestelemässä vielä varastoakin.... Mikä ihme niissä kukissa on??

shirt Gina Tricot // skirt 2hand // sneakers Nike // sunnies Lindex

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei mistä on sun ihana beige neuletoppi Girls night out- postauksessa? En jostain syystä voinut kommentoida siihen postaukseen :D Sun tyyli ja blogi on ihana!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jooh, alkoholikamppiksissa laki kieltää kommentoinnin. Toppi on tosiaan Ginasta! :) Pitäis löytyä vielä kaupoista!

P (Ei varmistettu)

Ei vitsi miten kiva asu!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! :)

Kommentoi