WEEKEND PLANS

Tickle Your Fancy

 

Balin surffileiri häämöttää jo viikon päässä ja paljon asioita pitäisi saada tehtyä ennen sitä (ihan hirvittää). Vapaapäiviin ei siis juuri varaa ole, mutta viikonloppuna on töiden ohella luvassa muitakin juttuja!

Reilun tunnin päästä koittaa Nenäpäivän lukijatreenit! Meitä on kasassa peräti 40 kehitysmaiden lasten puolesta treenaavaa, tästä tulee varmasti aika mieletöntä! <3 Huomenna mennään isän kanssa brunssille ja illalla juhlitaan ystävämme valmistujaisia. Sunnuntai-iltana ollaan menossa katsomaan yhtä lempparibändiämme, Future Islandia!

Ohjelmantäyteinen viikonloppu siis tiedossa :) Erityisen fiiliksissä ole siitä, että kelloja siirretään. Saa nukkua tunnin myöhempää, JES :D Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Kuinka moni menaa juhlia Halloweenia?!?

Ps. olen viime aikoina innostunut käyttämään korvakoruja! En tiedä johtuuko se pitkästä tukasta vai mistä, mutta tuntuu, että näyttävät korvakorut toimivat melkein kaiken kanssa!

 

Pictures: Marianna Mäkelä // edit by me

 

Gina Tricot top & jeans

Nelly shoes (here*)

Gucci belt

*adlink

 

xx Sara

Kommentit

Emmyy (Ei varmistettu)

Hei hyvä kun sanoit tosta kellojen siirrosta - enpä olis välttämättä sitä tajunnut :D ps. Todella nätti asu, varsinkin noi kengät on upeet!

saratickle
Tickle Your Fancy

haaa! Niin klassikko! Mutta tää syksyn siirto on aina kiva ylläri, se kevät on vähän nihkeempi :D Iso kiitos <3 Huippua viikonloppua!

henry23 (Ei varmistettu)

We have been looking here for this. http://mysnaphack.com

Kommentoi