WHEN SUN MEETS RAIN

Tickle Your Fancy

Koettiin Berliinissä niitä aina yhtä hämmentäviä päiviä kun sääkartassa on kuva auringosta, pilvestä ja sadepisarasta. Sääilmiö on tullut tässä kesän aikana aika tutuksi kotimaassammekin, silti edelleen revin hiuksia päästä kun pitäisi tehdä päätöksiä päivän outfitin suhteen. Mitä hemmettiä sitä pukisi päälleen?!

Mikäli maksisadetakkiin verhoutuminen ja nokioihin sukeltaminen ei nappaa, suosittelen panostamaan seuraaviin. Sateenvarjo + muovipussi yhdistelmä on kätevä koska kukaan, ei kukaan jaksa kantaa märkää sateenvarjoa kädessään, etenkään kun päivän ohjelmassa on kierrellä kaupungilla. Kunhan muistaa vaan kotiin päästyä pistää varjon kuivumaan, eikä jätä sitä kahdeksi viikoksi suljettuun muovipussiin homehtumaan kuten eräs tässä menneellä viikolla... Toinen on korolliset sandaalit. Ne eivät liimaudu jalkaasi kuten lenkkarit ja voit korkojen ansiosta huoletta laahustaa lätäköstä toiseen. Winning!

shirt 2hand / top Lindex / pants Monki / sandals Vagabond

 

One of those days when it's raining, then shining and soon it's raining again. Choosing an outfit for a day like this is pretty hard because of the weather changing. I've sold the problem by wearing a pair of heeled sandals so that the puddles won't bother you. One thing that you should also concider is a plastic back for your umbrella. Much nicer to carry it in a bag than in your hand.

Photos: Minna Somero

T. Sara

Kommentit

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Vaaaauuu niin upee asu taas, rakastan niin noita sun housuja! Hyvät noi sadevinkit! Mulla on muisto Berliinistä ilman mitään noista varusteista. Eka päivä, kun jätettiin sateenvarjot pois ja piiikkunen sade alkoi kun piti mennä bussipysäkiltä metrotunneliin. Matkaa ehkä 50 metriä ja sai juosta niin kovaa kuin (korottomista :c) sandaaleista lähti, silti lopputulos oli pari läpimärkää tyttöä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahahah meillä kävi toi sama kun juostiin tiistaina bussilta baariin. Niin litimärkä, ettei oo ennen nähty :D Salamakin välähti tyylikkäästi siinä. Matka oli ehkä 20 metriä!!

Kiitti hurjasti! :)

Liisa1111 (Ei varmistettu)

Moi Sara. Noi koukkujalat taas!! Näen sut keikistelemässä tässä asennossa näitä kuvia varten aina, koska sulla on aina nämä jalat näin. Mitä se tarkoittaa?! Mitä teet? Olet kyllä ihana näinkin. Pidän jaloistasi myös suorana ja luonnollisessa tilassa.

saratickle
Tickle Your Fancy

En ymmärrä!? :D

sofiaelizabetha (Ei varmistettu) http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

Vau ihan mahtava sää kuvailuun ja makeet housut!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti kovasti!! :) Oli kyllä upee säätila just tuollon!

Kommentoi