XS:stä XXL:ään

Tickle Your Fancy

Viime kevään löytö: viiden euron villapaita H&M:n alerekistä. Koko on tietenkin tuttavallinen XL.

Naureskeltiin yhtenä päivänä, että jos joku tuntematon tulisi penkomaan mun vaatekaappia, saattaisi se luulla, että kaapista löytyy koko perheen vaatteet. Multa löytyy kokoja aina XS:stä XXL:ään. Naisten vaatteiden lisäksi löytyy paljon miesten puolelta ostettuja sekä muutamia vaatekappaleita lastenosastoiltakin (Zaran lastenvaatteet on huippuja).

Eli aina kun tulee extempore baarireissu tai salille lähtö, löytyy vaatekaapistani tarvittavat vermeet jokaiselle, koosta riippumatta, oli seurassa sitten miehiä, naisia tai molempia! Ainiin, lapsetkin käy, paitsi ei niiden kanssa ehkä baariin :D

Pimeävät illat pakottavat välillä hassuihin paikkoihin kuvaamaan. Tällä kertaa se oli meidän varasto. Ihan kuten Jannikin kirjoitti, luovuutta vaan peliin.


 neule H&M, hattu Seppälä, housut Pieces, buutsit Bianco*, takki Only

T.Sara

Kommentit

Tuulia (Ei varmistettu)

Miten voi tommonen överi-iso villapaita näyttää sulla noin hyvältä! Mää en tajua :D itte kun kiskasen tollasen päälle, niin oon heti +20kg :D miksi sä et?! :D mutta hieno asu siis :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha höpö höpö, jättikokoselta mäkin näytän, mut vähä kun kääräsee hihoja ni helpottaa :)

Zammm (Ei varmistettu)

Mageita kuvia... upeasti valotettuja! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Maiski (Ei varmistettu) http://nuotinvieresta.blogspot.fi/

Ihania kellarikuvia. Ja tosiaan, kyllähän sitä luovuutta tarvitaan tällä kelillä aika monen asian kanssa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Näin on! Kiva jos tykkäsit, vaihtelu virkistää :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Hahaa näinhän se menee mullakin! Vaate ku vaate, kokolappu ei paljoa kerro vaan se kuin styleltä se näyttää päällä! Ei muuta sanottavaa tähän väliin!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha amen. Yleensä ne jättimäisimmät näyttää vielä kivoimmilta :D

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

Edelliseen vaaka-postaukseen ja tähän liittyen täytyy kommentoida asiasta joka on ainakin omassa tuttavapiirissä tullut toisinaan ilmi: vaatekoko ahdistaa. Pari kaveria on joskus valittanut siitä kun joutuu ostamaan L-kokoisia vaatteita. Eihän sillä koolla ole mitään merkitystä, kunhan tuntee itse olonsa vaatteessa hyväksi ja näyttää hyvältä. Aivan naurettavaa ostaa S-kokoinen vaate syystä että "tää on kyllä aina ollut se mun koko!!!" jos M-kokoinen istuu ja näyttää paremmalta.
Siksi mun mielestä on upeeta että sä käytät rohkeasti erikokoisia ja mallisia vaatteita ja itse asiassa just sä olet saanut mutkin inspiroitumaan ja omasta vaatekaapistakin löytyy tällä hetkellä pari ihan överi-isoa neulepaitaa :D Ihana sinä! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Juuri näin! Vaatekaupassa työskennelleenä voin sanoa, että ne "MUN KOKO ON XS" tyypit, jotka ei suostu sovittamaan edes muita kokoja on suoraan sanottuna melko rasittavia. Mutta tietty jos tuntee olonsa hyväksi, juuri siinä koossa, eikä missään muussa, niin mikä ettei. hehe ihana kuulla että oon inspiroinu! Överit on parhaita :D

Kommentoi