Yala Safari

Tickle Your Fancy

Hypättiin vaniin ja jatkettiin Ellasta matkaa luoteeseen. Seuraava stoppi Yala Safari! Kolmen tunnin ajomatkan jälkeen vaihdettiin menopeli jeeppiin ja leppoisat road trip musat sri lankalaiseen tranceen ja mitäs muutakaan kun perinteisesti aivan järkyttävän täysille :D Jorattiin jeepillä Yalan National Parkiin. Kyseisen jättikokoisen safarialueen aitojen sisältä löytyy eläimiä joka lähtöön. Mm. paljon norsuja, apinoita, biisoneita ja kymmenkunta leopardia.

Leopardit on the thing. Jengi on somistautunut viismetrisine canoneineen armeijakuosiin ja kyttää samassa lokaatiossa poskettoman kauan. Meidän jeeppikuski sai puhelinvihjeen, että leopardi nähty vilaukselta safarin toisella puolella. Sinne sitten lähdettiin painamaan tuhatta ja sataa oksennus kurkussa. Varmaan seitkyt jeeppiä jonossa tähystämässä kukin vuorollaan parhaalta  paikalta kaukana tiheässä puussa istuvaa leopardia. Mä en oo itse koskaan tajunnut tämmöstä, mitä väliä näänkö mä siitä sadasosasekuntin vilauksen vai en? No mutta koska meidän kuski oli itse niin fiiliksissä, päätettiin mekin jonottaa. Kyllä mä taisin sen hännän nähdä jossain 200m päässä, tai sitten se oli oksa...

Mä fiilasin huomattavasti leopardeja enemmän näitä apinoita

 

Ehkä reissun siistein kohta oli kun laulettiin tyttöjen kanssa disneylauluja auringonlaskussa. Tosin kuski ei ehkä yhtä täysillä syttynyt meidän mulaneille ja leijonakuninkaille.

T.Sara

Kommentit

Mia (Ei varmistettu)

Voi, ois niin upeeta päästä tonne !(:

http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 niin fiilis!

iraaa (Ei varmistettu)

Toi jäätävä rusketus saa kyllä kateutta ilmaan täällä lumen keskellä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Pian se on ollutta ja mennyttä! :D

Isabell (Ei varmistettu) http://--

On kyllä ihana maa, porukoilla tuolla lähellä oma kämppä joten siellä tulee oleiltua aina kun rahaa riittää lentämiseen! Pukeutumisessa kannattaa olla kaupungilla tarkkana. Itse aina kuljen pitkä mekko päällä ja hartiat peittävällä paidalla. Ihmiset siellä ei katso kyllä hyvällä minishortseja tai paljasta pintaa. Paikalliset tutut ainakin häpeävät turistien puolesta...

Ihania kuvia kuitenkin:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa ihanalta! :) Siinä vaiheessa kun mittari näyttää 35 ja hiki valuu joka paikassa niin itelläni tulee semmonen fiilis, ettei vois vähempää kiinnostaa mitä muut pukeutumisestani ajattelee. Tottakai päällä oli enemmän, mikäli liikuttiin paikallisten alueilla, mutta aika pienissä vaatteissa kulkivat paikallisetkin!

Ella (Ei varmistettu)

Sara on kyllä palanut eikä ruskettunut....

saratickle
Tickle Your Fancy

nokka, silmänaluset ja rinta punottivat vähän, mutta ei kyllä pahasti. Näissä kuvissa tää korostuu jotenkin kovaa :) Olin kyllä rasvojen kanssa tarkkana!

tsaijai (Ei varmistettu)

sahan oot ihan palanu! :( kauheen kipeennakonen..etko kayta rasvaa ollenkaa?

saratickle
Tickle Your Fancy

:D joo kyllä mä käytän

soofia (Ei varmistettu)

Haha katoin eka että yolo safari ; D
Tosi kivoja kuvia ja ihanan ruskeita naisia!!

saratickle
Tickle Your Fancy

joo siis se oli meidänkin antama lempinimi :D Juonti juurensa siitä ettei tossa jeepissä hirveesti mitään reunoja ollu. Että tervetuloa sisään vaan leopardit sunmuut :D

K (Ei varmistettu)

Tiedätkö hyviä asunto sivuja helsingissä?

saratickle
Tickle Your Fancy

oikotieltä löysin oman kotini ainakin :)

K (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Joku on vissiin vähän kärähtänyt! Eisemitää. Toi safari+Disney kuulosti ehkä parhaalta vähään aikaan. Lauloitteko englanniks vai suomeks? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Suomeksi tietty! :D haloo!

Amanda (Ei varmistettu)

Saraaaaaaa, aurinkorasvaaa? Oot ihan hullun kärtsänny auts :D

saratickle
Tickle Your Fancy

En kyllä palanu reissussa pahasti :) Kuvat taitaa vääristää. Aurinkorasvan kertoimet oli 50

lots (Ei varmistettu)

Voi kun sitä jossain elämän vaiheessa sais järjestettyä itsensä tollaselle matkalle ♡.♡

saratickle
Tickle Your Fancy

Varmasti pääset!!

Pinja (Ei varmistettu)

Voi vitsit, ei paljon naurata kattoo näitä kuvia täällä -20 asteen pakkasen ympäröimänä.. Mutta näyttää (ja kuulostaa) tuo teidän reissu ihan uskomattoman hienolta ! Lähdittekö ihan tostanoinvaan, vai oliko tää joku pakettiretkimatka tms ? Ois kiva kuulla tästä miten tää idea synty ja miten lähitte sitä toteuttaan !!

saratickle
Tickle Your Fancy

Lupaan kirjoittaa siitä oman tarinan vielä! Mun kaks kaveria lähti syksyllä Intiaan ja nyt vietti kuukauden Sri Lankalla ja meitä lähti Suomesta kolme sinne mukaan :) Rinkat selässä ja avoimin mielin!

taika (Ei varmistettu)

onks sulla palanu hiukset pois päästä. päänahka ihan punanen ja näyttää kaljulta! auuui

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei oo palaneet :D Kyllä ovat aina olleet tän näköset, ihan iisisti vaan

Hanneli (Ei varmistettu)

Haha mua jotenki naurattaa miten ihmiset asiat näkee/mihin kiinnittää huomiota. Ite tulin tänne hakemaan reissuinspiraatiota kun Sri Lanka vaikuttaa potentiaaliselta vaihtoehdolta niin jengi riehuu jostain päänahasta ahahhah :D En nyt tiijä miks naurattaa niin paljon, mutta itse ainakin fiilistelin tätä tunnelmaa näissä kuvissa :) Oot ihana!

Miten muuten, suosittelisitko Sri Lankaa jos on yksin lähdössä reissaamaan? Oliko paljon muita backpackaajia esim :)

Kommentoi