YEAR AGO

Tickle Your Fancy

Hihii. Vanhojen kuvien fiilistely on ihan parasta. Jokainen kuva muistuttaa minua kyseisestä päivästä, ihan käsittämätöntä. Muistan jokaisen tilanteen näistä ja sen, mitä samaisena päivänä tapahtui. Muistan myös kommentteja, mitä olette näihin postauksiin kirjoitelleet?! Muistankohan vielä mummonakin.

Ei ehkä mikään huippuluokan saavutus nämä vuoden takaiset kuvat, mutta sama pätee myös viisi vuotta vanhoihin blogikuviin. Valokuvaaminen todella auttaa yhdistämään pieniäkin muistoja. Mikäli en bloggaisi, en varmasti muistaisi tällä tavoin vuoden takaisia arkipäivisiä asioita.

Tätä menoa eläkepäivinäni luvassa sitten todella puuduttavia juttuja 50 vuoden takaa :D Ja mikäli ne jostain syystä pääsevät unohtumaan, niin täältäpähän löytyvät, hahaha. Pyydän jo nyt anteeksi tulevalta jälkikasvultani ja nimeän itseni jo valmiiksi sepostelija-Saraksi.

 Kuinka moni muistaa nämä kuvat/tilanteet?

 

 

T. Sara

Kommentit

Klaara (Ei varmistettu)

Oi, ihania tilanteita ja kuvia :) valokuvat on parhaita just tän takia, ne yhdistää erilaisiin tunnetiloihin, hetkiin, ihmisiin... Lukijan näkökulmastakin bloggaajien kuvat tuo muistoja. Muistan aikalailla tarkalleen kyseisten kuvien postaukset ja ennenkaikkea sen missä olen postaukset lukenut. Vanhan kodin ikkunalaudalla, junassa matkalla entiselle poikaystävälle... Kiitos mahtavasta blogista Sara, olet upea ja tärkeä mulle junamatkojen mukavuutta ajatellen :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Awww! Mutta mulla ihan sama homma muiden bloggaajien kuvien kanssa! Valokuvilla on kyllä mieletön voima :)

peppi (Ei varmistettu)

Muistan tosi hyvin varsinkin alemmat kuvat, tajusin näistä et just viimevuonna näitä aikoja löysin tieni sun blogiin ekaa kertaa ja noi oli ekoja kuvia mitä susta näin! Jäin innolla seurailemaan ja tästä tuli ihan mun lemppariblogi, olet aina niin oma ittes, mielettömän kaunis, ja liikuntajutut inspiroi joka kerta ottamaan itseä niskasta kiinni, haha. Tää on varmaan eka kommentti minkä oon tänne jättänyt, pointtina vaan se että jatka samaan malliin, oot huippu!<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos ihan mielettömästi, ihanaa, että oot löytänyt tänne <3 :)

Laura (Ei varmistettu) http://neverontime1.blogspot.fi

Vaahteramäen Eemeli <3 enkä voi liikaa tykätä 4 & 6 kuvien tunnelmasta tai tokavikan kuvan lookista! Etenkin toi neloskuva olis upee tauluna!!

Mutta itse vanhusten kanssa työskennellessä valokuvien merkityksen todella huomaa. Kuinka innoissaan he selittävät tarinoitaan lapsuudenkodista, kuvia katsellessaan, vaikka muisti muuten olisikin jo heikkenemään päin. Jatketaan ihmeessä valokuvaamista niin muistetaan vanhana paremmin ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi että, toi on kyllä palkitsevaa, voin vaan kuvitella kuinka intsinä he kertovat tarinoitaan :) Kiitos sulle!

Suvi (Ei varmistettu) http://suvihetki.blogspot.fi/

Tuon 4. kuvan muistan erityisen hyvin, koska toi asukokonaisuus oli niin täydellinen ja tein tollasen kampauksen heti itsekin! :-D Mahtavia kuvia muutenkin, monenlaista tunnelmaa ja tilannetta. :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti! :)

??? (Ei varmistettu)

Sara!! Oot ihana ja ymmärrän ton fiiliksen, sen takia valokuvia pitäis ottaa, ja ihan mieletön tunne aina kun muistaa tarkalleen päivän ja fiilikset ja maut ja hajut ja säät, mut.. EN TIETENKÄÄN MUISTA NÄITÄ :SDD aika egoo väittää että muistaisin jonkun muun rievut!? :D aika huolestuttavaa ois olla niin kiinnostunut tuntemattomista.. mut hyvältä näyttää edelleen ja oot staili muija! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

?? :D Noo mä ainakin muistan todella monien bloggaajien vuosien takaisia kuvia

Tuuli (Ei varmistettu)

Täälä ainakin muistetaan! :-) lähes jokainen kuva näyttää jokseenkin tutulta vaikka en postauksiin ehkä yhdistäkkään

saratickle
Tickle Your Fancy

Mieletöntä! :)

Zammm (Ei varmistettu)

Seiska suuppo luvly fitti!

nelli (Ei varmistettu)

vaikka kaikki vaatteesi eivät ole aina minun mieleesi olet sinä ehdottomasti kaunein nainen! sinun hymysi piristää päivää pelottavan paljon ja kroppasi on uskomaton! löysin blogisi vasta vuosi sitten mutta olen kolunnut lähes kaikki postauksesi jo läpi, olet kertakaikkiaan vain niin ihana aurinkoinen ja kaunis bloggaaja <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau, iso kiitos! Mahtavaa, että eksyit tänne vuosi sitten!! :)

Riikka (Ei varmistettu)

Tarkkaan on luettu, muistan jokaisen kuvan. :D Postauksia en noiden perusteella juurikaan muista, mutta kuvat muistuu kyllä mieleen. Mä oon sua sen 6v nuorempi ja löydän itseni lähes päivittäin selaamasta kuvia ja muistelemasta vanhoja, can't wait eläkeikä ja turhat tarinat.. :D Ihan käsittämätöntä kuinka paljon joku yksittäinen kuva esim koirasta palauttaa mieleen kokonaisen päivän kaikkine yksityiskohtineen.

Ps. en jaksa ikinä kommentoida mutta olet ihan älyttömän kaunis ja sun hymy piristää aina päiviä!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe ihana kommentti! Can't wait eläkeikä oikeesti :D Elän varmaan vanhojen kuvien kautta kasikymppisenä!! Kiitos kovasti sulle <3

Anni Maria (Ei varmistettu) http://www.restrictedfashion.blogspot.com

Itselleni kaikki blogia varten otetut kuvat ja kirjoitukset ovat olleet ja tulevat olemaan ihania muistoja elämästä! Varsinkin vanhempana on varmasti kiva katsella ja lukea tekstejä vuosien takaa :) jos blogia ei olisi, tuskin ottaisin asukuvia tai monista muistakaan tilanteista kuvia. Nyt mulla on viiskymppisenä ehkä joku käsitys siitä mikä muoti oli silloin kun minä olin parikymppinen ja mitä tehtiin vapaa-ajalla!

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanosmuuta! Bloggaamisen arvo ja plussapuolet nousevat kukoistukseen kunnolla etenkin sitten 40 vuoden päästä. Nämähän pysyvät täällä aina :)

didi (Ei varmistettu)

Hei. Tiedätkö sä suksista mitään? Oon 155/45 niin millaset sukset mun kandeis ostaa? Aattelin jos löytäisin jotkut vähä käytetyt jostain nettikirpparilta, olisko se niinku sit se 165 pituus? Nii ja tulis luisteluhiihtoo

xod (Ei varmistettu)

:D:D:D:D:

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en kyllä osaa vastata. Oon vetäny äidin luistelusuksilla aina :D

Henrietta (Ei varmistettu)

Hei! Huomasin kommenttisi ja ajattelin vähän auttaa. Luistelusuksen tulee olla n 5-15 cm pidempi kuin hiihtäjä, eli 165 cm pituiset sukset ovat sinulle hyvän pituiset :)

Marjutt (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.blogspot.fi

Hep! Muistan hyvinkin. Tällaisien postausten aikana tajuaa vasta kunnolla miten kauan sitä on jotakin bloggaajaa seuraillut :))

Katja (Ei varmistettu)

Oi, miten ihania asuja.:)

katjazlife.blogspot.fi

Niina (Ei varmistettu)

Voi vitsi! Oon jotenki ajatellut että sun blogi on mulle uusi löyty kun ns. "alkuinnostus" tästä on säilynyt ja mun on pakko lukea jokainen sun postaus, mutta oonhan mä tätä ainakin vuoden verran lukenut, kun kuvat näyttää niin tutuilta. Ja varmasti myös jatkan lukemista, ihailen sun tyyliä!! :)

Jenna (Ei varmistettu)

Oon seurannut sun blogia siitå asti, kun aloitit ja oot kyllä Suomen parhaimpia bloggaajia ellet jopa parhain! :)<3

Ine (Ei varmistettu)

Oho, sun tyylisi näyttää olleen näissä aika erilainen, ihania kuvia! toi vikan kuvan takki, myytkö sen mulle!? Ostaisin heti, täydellinen! Mistä se on?

Sinde (Ei varmistettu)

Hyvä kokonaisuus tuossa viimeisessä kuvassa! MIten nuo Niken freet toimivat ulkokäytössä? Ovatko niin pehmeät kuin mainostit? Ja jääkö niihin kiviä paljon? Oletko käyttänyt sekä sisällä että ulkona, eli onko ongelmia pohjien kanssa?

Tsemppiä reissuunne!!

Kommentoi