YKSINÄINEN BLOGGAAJA

Tickle Your Fancy

Jopas tulee heti fiinimpi olo kun pistää hiukset kampaukselle (ööh, pari suortuvaa yhdellä pinnillä taakse = kampaus?) ja huuliin vähän punaa. Torstaipäivä ei ollut ihan tavallinen torstaipäivä. Se alkoi nimittäin Marimekon tilaisuudesta Johan & Nyströmiltä ja jatkui ykköstypyjen, Annikan ja Jannin kanssa kuvailujen, elämästä/blogista tilittämisen sekä teen litkimisen merkeissä aina iltapäivään asti. Jäätävä tuuli koetteli meitä useampaan otteeseen, mutta pystyssä pysyttiin.

Jos työpaikalla on työporukka, jonka kanssa voi jauhaa duuniin liittyvistä jutuista joka päivä niin bloggaajana työskennellään aika paljon yksin. Tällä suhteellisen tuoreella alalla puhuttavaa kyllä riittäisi aina loputtomiin, mutta työkavereiden kanssa ei valitettavasti pääse juttelemaan välttämättä ihan yhtä usein kuin tavallisessa toimistossa. Voin vaan kuvitella kuinka kyllästymisen partaalla on samassa taloudessa asuva poikaystäväni, jolle jatkuvasti höpötän blogiasioista ja kaiken maailman kamerapohdinnoistani (anteeksi!!) :D

Viime aikoina ollaan kyllä pidetty bloggaajien kesken melko tiiviistikkin yhteyttä, mutta sitä ei voi minun mielestäni koskaan pitää liikaa. Vaikka whatsapp-ryhmiäkin löytyy, niin kyllä tällaiset bloggaajaysävien kanssa vietetyt päivät, joissa kuvataan, ideoidaan, käydään läpi blogiin liittyviä asioita ja jaetaan ongelmia, ovat vaan ihan kullan arvoisia. Vaikken näitä tyyppejä joka päivä välttämättä nääkkään, niin pakko sanoa, että on mulla silti maailman parhaat työkamut :) Sydän!


coat Zara / shirt Monki* / clutch Pieces / pants Weekday / shoes Vagabond* (*=gifted)

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

 

T. Sara

 

Kommentit

Heinis (Ei varmistettu)

Mihin sulla mahtuu nuo kaikki ihanat takit, joita omistat <3?

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa kaapissahan ne on nätisti tungettuna :D

senni (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! :)

Tää ei nyt oikeestaan liity aiheeseen mutta oon just innostunut noista mehuista ja olis kiva kuulla vinkkejä varsinkin mitä kasviksia niihin vois yhdistellä :) (hedelmät on aina hyviä mutta haluaisin lisätä nimenomaan kasviksia mutta en millään keksi yhdistelmiä jotka maistuis hyville)

Sulla on ihana ja inspiroiva blogi vaikka ei oo tullukkaan kommentoitua aiemmin! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos paljon! :)

Jonku verran oon noita reseptejä tänne jakanut, löytyy parhaiten ihan varmaan googlettamalla mun blogin nimi ja mehu/mehuresepti tms :)

Omia suosikkejani on ainakin porkkana-inkivääri-appelsiini-sitruuna!!

Elle (Ei varmistettu)

Siis vau mikä asukokonaisuus! Nyt iskee kyllä tosi lujaa. Toi takki varsinkin on ihan mielettömän upee:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos isosti! :) Tää oli kyllä huippu alelöytö!

Kommentoi