ZUMBA CLASS

Tickle Your Fancy

Laji vaihtui nyrkkeilystä ja crossfitista aika radikaalisti kun meidän bootcampin keskiviikon aamuohjelman kohdalla luki Zumba. En ole hyvä tanssimaan, mutta ra-kas-tan tanssimista. Etenkin jos musiikki on menevää ja letkeää. Ja zumbatunneilla tapana on.

Aura Fitnessin studio, jossa tunti järkättiin, oli tilana ihan mieletön. Valoisa kattohuone, josta oli 360 asteen näkymät ympäri kaupunkia toimi ryhmäliikuntatilana täydellisesti. Toimisi kyllä varmasti ihan minkälaisena tilana tahansa (esimerkiksi mun kotina...). IHANA PAIKKA!

Ympäröivä maailmahan siinä unohtui kun Justin Bieberin Latino remixit sekä Enrique Iglesiaksen kesähitit pauhasivat kaiuttimista ja lanteita vatkattiin niin täysiä ettei ennen ole nähty :D Askeleet eivät aina osuneet ihan oikeaan väliin, mutta hei, ei kai se niin vaarallista ole. Hiki tuli ja nauratti, eikö tämä ole pääasia?! Ja tähän väliin pieni hatunnosto meidän porukan pojille, jotka olivat aivan ilmiliekeissä!! Kunnon bileet klo 10 aamulla, haha.

Siis asioita, joita teen välittömästi kotiin päästyäni: hommaan kymmenen kerran kortin johonkin tanssi- tai zumbamestaan (ja käytän sen kahdessa viikossa!)!!! Kuinka moni teistä käy tanssitunneilla, zumbassa tms? Mitään suosituksia Helsingistä, sellaiselle keskiverto jorailijalle? :D

Ykkösluokan zumbaseura, Ella & Laura <3

 

 

Ps. Tämän päivän treenihaasteen torstainen kahvakuulatreeni löytyypi TÄÄLTÄ!

 

xx Sara

Kommentit

Rosee (Ei varmistettu)

Pikkulauantain tanssibileet kuuluvat joka viikon aikatauluuni, jonka lisäksi käyn vielä muutamalla muulla tanssitunnilla melko säännöllisesti. Ehdoton lempparini on bodyjam, joka tulee street dancen, grungen, hiphopin ja housen maailmasta. Kannattaa käydä kokeilemassa! Zumbassa tuli käytyä ahkerasti pari vuotta sitten, mutta en ole enää löytänyt helsingin alueelta ohjaajaa, joka olisi mieleinen. Se kun vaikuttaa tunnin fiilikseen tosi paljon. Suosittelen myös SATS / ELIXIAN AfHo tuntia, joka on nimensä mukaisesti yhdistelmä afroa ja housea. :) Tanssitunneilla tärkeintä on hauskanpito ja ne tuovat treeniviikkoon vähän vaihtelua salin ja pumppaamisen rinnalle.

saratickle
Tickle Your Fancy

Oii kuulostaa iha nmielettömältä perinteeltä!! Ohjaajalla on tekemistä tunnelmassa, mutta niin on myös porukalla. Nyt kun löytyis joku sellanen missä ois meininki katossa joka tunnilla! Eiköhän! :)

Oona S. (Ei varmistettu)

Vitsit että on aivan super ihania kuvia! Reissukuume senkus kasvaa näitä katsellessa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii voi kiitos sinne! :)

Sofiaaa. (Ei varmistettu) http://sofia-emilia.blogspot.fi

Haha zumba on ihan parasta! Tykkään ihan mielettömästi ja käytänkin juurikin tuota 10x korttia. Harmi ettei ole suositellaa paikkaa Helsingistä mutta Lappeenrannasta kyllä löytyisi yksi ehdoton suosikki!:D meillekin ohjaaja aina toitottaa ettei ole väliä osaako tanssia ja omaako kaksi vasenta jalkaa kunhan on hauskaa !:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä haluan Lappeenrantaan ja tolle tunnille!! :D

EmmiNoora (Ei varmistettu)

Nyt sun tarvis olla tääl Kotkassa ku Heikkilän Anssi vetää ihan mielettömiä zumba-tunteja tiistaisin ja sunnuntaisin kotekolla. Aikasemmin aina ajattelin että en varmasti tykkäis pätkääkään, mutta toisin kävi! Ihan mieletöntä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oijoi, kiitos vinkistä. Tämä pistetään ehdottomasti mieleen ja talteen seuraavaa kotkavisiittiä varten :)

jepujep (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Bodyjam!

saratickle
Tickle Your Fancy

se on kyllä aivan sairaan hauskaa!!

Kommentoi