Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mä sain eilen valita Gina Tricotista itselleni uudenvuoden asun :) Ja mikä parasta, nyt teillä on mahdollisuus voittaa sama asu itsellenne (mekko koko: S ja kaulakoru).

Mun mielestä paljetti kuuluu ehdottomasti vuoden viimeiseen iltaan ja tän talven juhlakauteen yleensäkkin. Mekko ei oo makkarankuori, vaan just sopivan rento mun makuun. Avoin selkä ja näyttävä koru ovat ihan täydellisiä yksityiskohtia! Kuvia pitäs nyt olla sen verran, että mekon malli varmasti selviää jokaiselle :)

Tähän kun löytyis jostain aleista mustat korkkarit kultasilla yksityiskohdilla! Sitten ei ookkaan enää kun laukku-, hius- ja meikkiongelma jäljellä....

Mitäs sanotte setistä?

S-koko on sen verran löysä, että menee ihan varmasti M-kokoisellekkin! Paljetit ei oo irtonaisia, eli ei jätä ylimäärästä siivottavaa toisten kämppiin :D Mekko lähetetään voittajalle uudenvuoden jälkeen, mutta menee täydellisesti jo heti loppiaisen pippaloissa ;)

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen. Muista lisätä kommenttiin sähköpostiosoite! Kilpailuaikaa on aina perjantai-iltaan asti. Tsemppiä hei kaikille tasapuolisesti :)

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Pitkä aamulenkki, vähän kotitoimistoa ja sitte kävin yhessä paikassa, josta kuulette huomenna lisää! Käytiin Teatterissa lounassalaateilla ja pyörittiin alennusmyynneissä iltaan asti :) Ihana päivä!

Nää kuvat näyttää tossa kaikessa valkosuudessaan joltain Ariel mainokselta :D Tämmöstä oli kuitenki päällä

T.Sara

Ladataan...

Pages