Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kyllä Saraa hymyilyttää kun aurinko paistaa ja viikonloppu eessä! Okei töissähän tämäki menee, mutta kamoon, on se kuitenkin viikonloppu. Mites toi Asustus? ehkä jooo vähä turhan raskas meininki tohon +19c lämpötilaan ja noi kamat lenski pikkuhiljaa päivän mittaan päältä. Mutta hei, näättekö eroa tukassa? Se on nyt tummempi kuin ekalla kerralla!

Joo ja tässä alla näkyyki mun koulutuksen lopputyö, joka huipentuu näköjään avaruusolioiden ja Bob Marleyn kohtaamiseen :D alllllrigt!! Oikeesti tehtiin tänään animaatioelokuvaa, ja mitä noihin hyypiöihin tossa pöydän ympärillä tulee, niin niitten kuuluis esittää kulttuurituottajaa, rahoittajaa, artistia ja lavarakentajaa... Ja täähän tuli kaikille ekana tosta asetelmasta mieleenki?

tsekatkaa tää telkkari, taivaskanavat asennettu ja kaikki

Ei meidän  koulu oikeesti ihan noin helppoa aina ole :D Mut nyt lenkille ja sit leffaan! Ihanaa viikonloppua <3

Ps. Voicen muotiviikon lippuarvonnan voittajiin oon nyt ottanu yhteyttä! Jos siis osallistuit skabaan, käy kattomassa meilisi!

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tunnin päästä olis aika Makerissä! Tuntuu, että 1,5kk sitten laitettu väri alkaa olemaan jo liian vaalea, joten se olis teippien huolto ja hiusten värjäys tummemmaksi! Jotta pysytte mun mielikuvien kanssa samassa kärryssä niin....

Niin paras, niiiiin paras biisi

Ootte muuten varmaan kuullu jo Forumin sunnuntaisesta muotikirppiksestä? Paikalla on siis kivan kokonen porukka muotibloggaajia myymässä kamaa! Meikäläinen lähtee myös mukaan myymään vaatetta tosta pullottavasta komerosta! Ikävikseni raahasin muuton yhteydessä 5 jätesäkillistä vaatteita porukoitten vintille Kotkaan, mutta eiköhän täältä silti jotain irtoa! Katellaan noita Kotkan kamoja sitten vaikka seuraavassa kirppiksessä :)

Nyt mä lähden torkkumaan sinne kampaajan tuoliin. Katotaan mitä tulee, jaiks!

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Koulun osalta luentoja ja nuorisoklubiin tutustumista, kun taas hauskan osalta ihana lounas, ripsihuolto, shoppailua ja kohta levyjulkkarit! Mä oon taaaaas myöhässääää, nyt äkkiä kuvia tältä päivältä :)

Yritin tänään muuten kopioida sitä lettikampausta. heikkomeininki

ja pottttkua vaan persauksille

HUIVI VEKE NYTTE

Toriin kalasalaatille

noh sinne välikköön se nyt sitte tippu!!!

Kirjastokortti r.i.p. Täs tulee parhaillaa jäähyväislaulu

No seinän ja penkin väliin jäi Renan kirjastokortti, siellä se lepää. Mä lähden NYT, lupaan juosta!!

T.Sara

Pages