Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tultiin viettämään viiden päivän uv-lomaa kivalla porukalla Messilään! Oli ihanaa tulla pitkästä aikaa käymään vanhassa kotikaupungissani Lahdessa :) Mitäs mitäs perus mökkielämää, ollaan saunottu, lautailtu, vedetty minttukaakaota, pelattu lautapelejä, tehty ruokaa... aivan sairaan kivaa!! :)

REMU AALTONEN INDEED!!

Ihanaa uutta vuotta!!

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mä lupauduin lähtemään veikan personal stailaajaksi joulun alennusmyynteihin ja eilinen päivä pyörittiinkin useamman tunnin ajan keskustassa miesten osastoilla (ainaki enimmäkseen, kröhömm). Piristävää välillä näinki päin! Veli sai useita, törkeen kivoja uusia asukokonaisuuksia ja mäkin löysin itselleni alelaarista valkoisen karvaliivin :)

 

tän päivän asu näytti tältä

 

Nyt ollaan just näillä näppäimillä lähdössä jäätävien kamojen kanssa ajamaan uudeksivuodeksi Lahden Messilään mökkeilemään :) Jeee, talven ekat laskut edessä! Palaillaaaaaan :)

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Suosikki lehti on tullut tiensä päähän ja nyt on minunkin aika siirtyä eteenpäin. Bloggausta mä nimittäin en suostu vielä lopettamaan! Pohdin syksyn ajan eri vaihtoehtoja ja tulin pohdintojeni jälkeen siihen tulokseen, että haluan jatkaa freelancerina lehtiin kirjoittamista ja bloggausta Otavamedialla.

2.1.2012 blogini siirtyy Ellit.fi -sivustolle!! Osoite tulee olemaan http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/tickle-your-fancy/ (tämä ei huom siis toimi vielä). Täältä blogista tulee kyllä suora ohjaus uuteen osoitteeseen, joten kakki varmasti löytävät perille.

Jos nyt jotain muutosta tän muuton jälkeen blogissani tulee näkymään, niin tiheämpää postaustahtia ja rikkaampaa sisältöä! Tämä tuskin haittaa ketään ;)

Kaikki on uutta ja erilaista, joten vähän mua jännittää miten homma lähtee pyörimään uudessa ympäristössä, jaaaaiks. Mutta eiköhän tästä selvitä niinku kaikesta muustakin! :) Firma on vanha tuttu, vaikka työkaverit muuttuvatkin osittain. Mielettömän hyvillä fiiliksillä!

 

 

T.Sara

Ladataan...

Pages