Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kelasin esitellä teille nyt tän mun uuden kämpän, tässä se nyt olis. Nojoo :D Oltin tänään Pohjoisrannassa hulppeissa tiloissa tutustumassa Triumphin s/s 2013 alusvaateuutuuksiin. Soviteltiin erilaisia malleja ammattilaisten avustuksella ja etsittiin itsellemme mieluisat setit :)

Today we went to see s/s 2013 underwear and swimwear collection from Triumph. We tried on different kinds of underwear and the professionals helped each of us find the perfect ones for our body shape!

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Yhessä vaiheessa en suostunu käyttämään tiukkoja housuja. Aina lökätunikoita, löysiä haaremipökiä ja tota rataa. Nyt oon alkanu lämpenemää tommoselle tiukemmalle housumeiningillekki! Esim näitä tän päiväsiä oon käyttäny varmaa neljä päivää putkeen. Katotaa millon kyllästyn!

takki: täältä (issue 1.3), pipo H&M, housut: Vila, koru: Weekday, kengät:Bianco

kello: Daniel Wellington

ps. moi

sis. mainoslinkin

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Joumääään! Mites tää mun himmee postaustahti? Ohjelmaa niin rajusti ettei paljo kotona oo ehtiny käymään. Onneks puhelin on ollu kokoaja messissä joten lähetääs sen avulla kertaamaan tota loppuviikkoa. Itseasiassa loppuviikon safkoja? :D Mä en näköjään muuta osaa kuvata ja tässä ei siis tosiaan oo kaikkia ulkoruoakailuja!! Paljo mä oon oikeen syöny haha

 

1. Lounasmeininkejä Bravuriassa 2. ENSILUMI perjantaiaamuna!

3. Treenijuttusa Salmisaaressa 4. TOTALIA!!!


5. H&M:n showroomilla Maison Martin Margielan mallistoa tsiigailemassa 6. Bloggari-ilta Milttonin showroomilla

7. Käytiin Perjantaina äitin ja johannan kanssa Vespassa! 8. Istuskeltiin Pueblossa ja rökitettiin Aliaksessa

9+10. Lauantainen aamulenkki Merihaassa ja Krunikassa

11+12. Lauantai afterwork Hard Rock Cafessa!

13. Jengi tuli käymään meillä ja selkeesti viihty!! haha 14. Sunnuntaiduuneja ja uudet burgundipökät!

15. Käytiin sunnuntaina Skyfallissa ja meikä nukahti heti alkutunnarisetin jälkeen. Heräsin pari kertaa ku ihmiset nauro jollekki "vitseille" ja sitte oli joku tämmöne metrotunneli-kohtaus. Hyvä pätkä. Ps. ei enää väsyneenä leffaan. Pps. Meen tälläviikolla kokeilemaa uusiks. 16. Tän aamun mustikkasmoothie!

 

Vielä muutama biisi jota oon tykittäny viimeviikon!

 

T.Sara

Pages