Ladataan...
Tickle Your Fancy

Jeeee! Ottakaa kaikki irti kelistä ja kuoharista ja munkeista :) Me pistettiin serpentiinit kaulaan jo klo 10 ja nautittiin Erikan kanssa kuoharit Espalla. Täst tulee hyvä päivä! Paitsi mulla tottakai kiva flunssanpoikanen, jonka taltutamme tietysti triplaburanalla. Sairastetaan kunnolla sitte huomenna. Kiitos ja näkemiin, tack och adjö

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Oltiin tyttöjen kanssa eilen metsästämässä vappuvaatteita. Mä oon viimeaikoina turvautunu joka kekkereissä omaan vaatekaappiin mutta nyt tekis mieli saada jotain uutta! No tietty kaikki muut löysi, mä joudun lähtee vielä tänään metsästysretkelle. Heittäkääs ideoita, mitä päälle??

Tälläsissä mentiin eilen. Sukat otin pois vaan kuvien ajaksi :)

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Varma kesän merkki: inkkarit huiluineen on vallannu aleksanterinkadun. Jihaaa!! Anteeks mut mä muutan kesäks asumaan toho inkkaribändin juureen kolmen sepän patsaan kahvilaan.

puu, jossa on lehtiä!!

Lähdin jo loppupäivästä Arezille saunomaan ja parantamaan maailmaa ja tietty tekemään (avustamaan on sitteki ehkä se sanavalinta numero uno tässä) Aren spesiaalisafkaa: tomaatti-feta-basilika keittoa <3

Pikkusen on tööt olo kun raahauduttiin Erikan kanssa tänään jos seiskaks Valtteriin. Kamat hävis parissa tunnissa ja nyt mä lähden nauttimaan kelistä tonne! Ihanaa sunnuntaipäivää :)

T.Sara

Pages