Ladataan...
Tickle Your Fancy

Joskus puhuinki että vedän salilla aika paljo crossfit tyyppistä kiertotreeniä. Teen esim 1minuutin ajan neljää eri liikettä (yht 4min), jonka jälkeen huilaan minuutin ja vedän uudestaan, yhteensä 3 kertaa kaikki ympäri. Aikaa menee n. 15minuuttia ja olo on tässä ajassa jo kuollut :D Tommoseen treeniin yhdistän alkuun tai loppuun 30min crosstraineria/juoksumattoa + kunnon vatsalihasrääkin -tunnin tehotreeni valmis!

Oltiin joku reilu kuukausi sitte Tiian kanssa salilla ja ikuistettiin liikkeet videolle. Tehtiin alaraajapainotteinen kiertotreeni, jossa jokaista liikettä tehdään siis minuutti ja kaikki liikkeet putkeen. Kolme sarjaa ja sarjojen välissä n. minuutin tauko. Kahvakuula, pallo ja tanko tais olla meillä 8kg luokkaa, näitäki on vaihdeltu vähä fiiliksen mukaan!

Haastan kaikki kokeilemaan tätä ja kertomaan mulle miltä tuntui! Heittäkää kysymyksiä jos tuli mieleen :)

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tänään lanseerataan Gina Tricotin a/w 2012 -mallisto! Päätin heittää tilaisuuteen päälle kyseistä merkkiä. Oon toivottoman rakastunu ton Exclusive -malliston paljettikamoihin ja niin oon kyllä noihin niittisortseihinki, ah. Voisin nukkuakki nää kamat päällä

Psst! Hei tyypit, kasaillaan lehtipalstoja ja olis ihan mahtavaa saada uusia trendikkäitä ja kesäisiä kuvia muotikuviin! :) Alla olevasta kuvasta pääset sivuille, kirjaudu sisään ja lisää asukuvia palvelimelle. Me valitaan Jannin kanssa niistä lemppareita lehteen! Täällä on oikeesti niin makeita asuja, joista saan inspiraatiota itelleni joka viikko, KIITOS! Lisää näitä :)

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Nyt olis ensiesittelyssä pari juttua: uus liukuvärjätty tukka ja kirppishame. Istuin eilen Annikalla Gyylissä elvyttämässä hiuspehkoa. Pistettiin tummempi juuri ja tykkään tästä ihan kympillä :) Kampaajan jälkeen pyörähdin Kalevankadun UFFilla ja löysin tommosen kukkamaksin, jossa sivulla on iso halkio, toinen kymppitykkäys!

Tämmösessä asussa heiluin työpäivän ja paniikkimetsästin siskon yo-juhliin mekkoa. No enkä ees panikoinu pahasti, Johannakin osti yo-mekkonsa vasta eilen :D Olis siistiä olla joskus edes ajoissa jonku jutun suhteen, nääh.

Mutta hei, mitäs sanotte tukasta? :)

T.Sara

Ladataan...

Pages