Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tossa epätoivoisesti rinkkani sisään vaatteita etsiessäni tulin siihen tulokseen, että mulla taitaa olla liikaa glittervaatteita. Joka toinen laatikosta vedetty hame sisälsi paljetteja ja topeistakin varmaan joka kolmas kimaltelee. Näin uudenvuoden allahan nää on erittäin jees, ja viikonloppujorauksissakin toimivat (lasketaanko näihin muuten bisset alakerran baarissa tai punaviini himassa? Parempi olisi koska muuten näitä viikonloppujorauksiakaan ei taida juuri olla), mutta muuten onkin sitten aika hiljasta.

Koska uusiavuosia ja jorausiltoja tulee vastaan sen verran harvoin, päätin pukea glitterhamoseni päälle ihan vaan maanantain kunniaksi.  Meneehän tää arkenakin, vai meneekö?

pipo Cubus*, takki Zara, aurinkolasit 2hand, paita Vila, hame Gina Tricot*, kengät Dinsko (*=saatu blogin kautta)

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Shain yhteistyökampanjaan, jossa sain testattavaksi Shain kovasti kehutun sheiverin. Kyseessä on siis maailman ensimmäinen kuusiteräinen sheiveri, jolla höyläämisen on puhuttu olevan erittäin miellyttävää.

En tiedä johtuuko siitä, että edellinen sheiverini (jota tosin en montaa kertaa ehtinyt käyttää) oli "apua unohdin mun sheiverin kotiin" -matkapaniikissa Joensuusta ostettu halpishöylä, mutta Shain kuusiteräinen sheiveri tuntuu kädessä todella hyvältä. Tukeva, joustava, hyvä kädessä ja saa aikaan sileän lopputuloksen. Tässä omat fiilikseni!

Asia mikä mua ärsyttää: hyvän sheiverin pari uutta terää maksavat yhtä paljon kuin uusi laite. Vaikka tää nyt ei mua ajakkaan konkurssiin, se ärsyttää silti. Siksi pitkitänkin terien hankkimista aina viimiseen ja höyläilen suunnilleen tylpällä terällä :D Tämä samainen asia on myös syy siihen miksi oon fiiliksissä tästä Shai-kamppiksesta.

Teillä on nyt nimittäin mahdollisuus päästä testaamaan Shai sheiveriä ilmaiseksi tilaamalla testipaketin TÄÄLTÄ. Ainoastaan postikuluista tulee huolehtia itse (4,90€).

Mukaan kuuluu sheiveri sekä kaksi terää. Tilauksessa ei ole ostopakkoa, mutta se muuttuu automaattisesti kestotilaukseksi ellei sitä peruuta.

Kestotilaajille tulee postissa 4 kertaa vuodessa (3 kuukauden välein) paketti, jossa on 2 kpl Shai vaihtoteräpaketteja, joissa on molemmissa 4 vaihtoterää. Tälle kolmen kuukauden välein lähetettävälle kahden paketin setille tulee hinnaksi 34,90 euroa.

Kaikkien Shai testipaketin tilanneiden kesken arvotaan viikoittain vuoden sheivaustarpeet. Tilaamalla testipaketin ja jättämällä viestin kommenttiboksiin tuplaat mahdollisuutesi voittaa palkinnon, sillä vuoden terät arvotaan myös blogissani.

Ja jotta arvonnasta saadaan vielä mehevämpi, laitetaan myös Asos.com 100€:n lahjakortti jakoon! :)

 

 

Arvontaohjeet lyhyesti:

Tilaa ilmainen Shai testipaketti TÄÄLTÄ (sheiveri + 2 terää) (+postimaksut 4,90€)

Kirjoita tämän jälkeen kommentti tähän postaukseen

Blogiarvonnan voittaja voittaa Shain vuoden terät sekä Asos.com:iin 100€:n lahjakortin

(Eli arvontaa voi osallistua vasta KUN on tilannut jo sivun kautta testiin terät!! HUOM! Tilaaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä)

 

Arvonta päättyy 20.1. Tsemppiä kaikille! :)

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Vaaleanpunaisia takkeja oon ihastellut ja etsinyt jokapuolelta. Vaaleanpunaista takkia etsittiin Kööpenhaminastakin kissojen ja koirien kanssa. Tuntuu ettei niitä ole enää missään, taasko mä olen myöhässä! Ainoastaan yksi löytyi, ja se sattui olemaan kokoa 44 (oli muuten lähellä, etten ostanut sitä :D).

Sisko oli kuitenkin mua nopeampi. Hän oli hankkinut takin oikeassa koossa mulle joululahjaksi <3

takki Zara, pipo Jack and Jones, paita Zara, reppu 2hand/Episode, housut Pieces, kengät Vagabond

T.Sara

 

Pages