Ladataan...
Tickle Your Fancy

Ihannevartalot ja treenitavoitteet ovat jokaisen kohdalla yksilölliset, mutta ne voivat myös muuttua rankasti. Näin kävi minulle.

Puhuinkin jo täällä kuinka mun vuosi alkoi säännölliseen ja terveelliseen ruokavalioon panostamisella. Oon juonut vettä enemmän kun koskaan ja lisännyt viikon treeneihin 3-5 x 1h aamuaerobista (juoksua, crosstraineria, soutua) vähän sen mukaan mitä keho ja henkinen rasitus nyt eri viikkoina kestää. Vaikka saatan vetää 14h:n duunikoulu päiviä, on fiilis silti ollut tähän asti kokoajan elinvoimainen ja hyvä! :) 

Oon varmaan tästäkin jo jauhanu, mutta vuoden aikana mun treenitavoitteet ja ihannekuvat ovt muuttuneet aika paljon. Ennen oli ihanteena tikkujalat ja "luiseva" keppivartalo. Treenasin kyllä paljon mutten lihaskuntoa juuri ollenkaan. Kunnon ruoan suhteen olin natsi ja ruokavalio saattoi joinakin päivinä koostua pelkästään omenoista ja jogurtista. Mahtavaa. Jossain vaiheessa sitten kysyin itseltäni että mitä hiton järkeä on rehkiä salilla ja ravata juoksulenkillä kehittymättä ollenkaan ja näyttää tikkuraajoineen siltä ettei mitään olisi koskaan tehnytkään?

"Strong is the new skinny" alkoi vallata myös minun ajatusmaailmaani. Kehonrakennus ja kaikki tämmönen överitoiminta on ällöttänyt aina, mutta itsensä haastaminen, voiman lisääntyminen ja sopivan lihaksikas vartalo kyllä kiehtoo. Täytyy kuitenkin muistaa, että liikunta on mulle ennenkaikkea se energian- ja hyvän olon lähde, mutta jos treeniä, palautumista ja syömisiään tsekkailemalla on mahdollista myös kehittyä, saavuttaa tavoitteita ja nähdä muutoksia kropassaan, niin kyllä kiitos, minä lähden tähän!

Miten on teillä? Lihaksikas vai laiha? Millaisia tavoitteita ja ihannevartaloita teillä on?

Nappasin aamulla muutaman kuvan tämänhetkisestä tilanteesta. Olkoon nämä nyt niitä "ennen" -kuvia!

Viimeaikojen treenejä ja ruokajuttuja! 

Rehellisesti sanottuna se "täydellinen, sopivan lihaksikas ja samalla hoikka" -kroppa on vielä vähän epäselvä mullekkin, mutta eiköhän se tässä kevään aikana muotoudu mieleen. Tavoitteena nyt on kuitenkin saada energiaa treenistä, poltettua rasvaa, hankittua sopivassa suhteessa lihaksia ja kasvatettava juoksukuntoa edessä häämöttävälle Tukholman maratonille. Katsotaan mitä tämä kevät tuo tullessaan :)

 

Toivottavasti tykäsitte vähän erilaisesta postauksesta! :)

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Vapaa aamupäivä, ah! Ei kiire. Treeniä, kuvailua ja rauhallinen aamupala. Toimii!

Lähikuvia talvella - öö ei kiitos. Katkerana katselen jengin itse ottamia ylisöpöjä kasvokuvia instagramissa. Tyyliin jossai keskellä lumimyrskyä napattu kuva ja iho senkun hehkuu kimmosana, hampaat loistaa ja tätä rataa. Kerran kokeilin tommosissa olosuhteissa lähikuvaa, toista kertaa ei vissiin tarvikkaan :D Lähes aina tähän aikaa vuodesta kun pistän kameran tohon naaman eteen ja nappaan itestäni kuvan tulos on sama: ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Mustat silmänalukset, kökkötukka, kuiva ja väsynyt iho..... No tänään mä aattelin että wattahell

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

"Vaakaraita lihottaa", no niin tekee viimeistään kun pukee sen alle kolme paitaa ja farkut niinku meikä tänään. Haha, minkäs teet kun aivan jäässä joka jäsen.

Nostalginen fiilis tuli tämmösestä sovituskoppi kuvasta! Aww. 13h kouluduuni -päivä, armoa, tää oli paras asukuva järjestely johon pystyin :D 

NAAAAM

Tänään oli säätämisen määrä taas maksimissaan kun matka, jonka aamulla menin autolla 10:ssä minuutissa kesti iltapäivällä busseilla 1h20min. Miten voi Espoo olla mulle edelleen näin tuntematon, kuskeilla oli ainakin hauskaa :D Siis mitään suuntavaistoa. Tänään mä alan opiskella karttaa ja muutamat bussilinjat.

Nyt mä jatkan tän salaatin mussuttamista ja kohta takaisin töihin! :) Moooooi

 

T.Sara

Pages