Ladataan...
Tickle Your Fancy

Lähdin mukaan Indiedaysin, Microsoftin ja Nokian yhteistyökampanjaan, jonka tarkoituksena on opetella käyttämään uutta Microsoft Office 365 Home Premiumia paikasta ja laitteesta riippumatta! Kampanjaan kuuluu myös kilpailu, jossa palkintona on Office 365 Home Premium paketin lisäksi Nokian 1020 puhelin!

Kaikki mitä teen koneella tai puhelimella synkronoituu pilveen, eli pääsen tiedostoihini, kuviin yms käsiksi vaikka kaverini puhelimella. Mun on edelleen vaikea ymmärtää, että voin nyt lisäillä slidejä powerpointtiin tai korjata ainaisia kirjoitusvirheitäni ennen esitelmää puhelimellani!

Mun tehtävänä oli järkätä illallinen ystävilleni OneNoten avulla. Kyseessä on mulle uusi muistiinpano-ohjelma, johon pystyy lisäämään kuvia, linkkejä, kaavioita, välilehtiä yms. You name it! OneNote on pilvessä ja sen takia laitteet synkronoituvat keskenään kokoajan. Mikäli muutoksia tapahtuu OneNotessa, saat siitä ilmoituksen puhelimeen. Erittäin toimiva esim kouluprojekteissa yms.

Järkkäsin sushi-illan ja kasasin OneNoteen kaikki tarvittavat asiat iltaa varten (ja aika paljon ekstraakin :D). Tän avulla pystyn jakamaan reseptit paikallaolijoille ja lisätä vaikka illan aikana otetut kuvat mukaan jne. Nyt jaan tän myös teidän kanssa!

Meidän suhi-illan tarjoiluihin, resepteihin, soittolistoihin yms pääsette käsiksi TÄÄLLÄ :)

 

 

 

Ja mikä parasta, pääsen siis OneNoteen käsiksi myös puhelimellani! Puhelin mukaan ja kauppaan.

 

Kampanjan tiimoilta järkätään myös upea lukijakilpailu. Ohjeet tulevat tässä:

Instagram on löytänyt hiljattain myös Nokian puhelimiin, joten kilpailu pidetään tällä kertaa siellä! Jaa Instagramissa inspiraatiokuvia mielenkiintoisimmista paikoista missä työskentelet/opiskelet? Käytä hashtageinä #GetItDone ja #TryMeMaybe. Näin osallistut Nokian 1020 puhelimen arvontaan.

Voittaja ilmoitetaan Instagramissa kaikkien kuvien kesken #reinsta #reinstagram #getitdone #trymemaybe –hashtagien kautta :)

Ps. Voit kokeilla Office 365 Home Premiumia veloituksetta täällä tai nappaa se ostoskoriin täältä.

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Niinhän siinä kävi. Uusi vuosi starttaa vähän toisella puolella palloa. Se on kuulkaa tammikuussa kolmeksi viikoksi Sri Lankaan!

Olisi mahtavaa kuulla teiltä jotain kokemuksia! Onko kukaan lomaillut maassa? Mitään vinkkejä missä pitäisi ehdottomasti käydä? Odotan innolla :)

kuva

kuva

kuva

 kuva

kuva

kuva

Jo pelkkä kuvien katselu salpaa hengen. Sri Lankan luonto on UPEA!

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Pitkästä aikaa revin itseni ylös seitsemältä. Okei, yritin repiä. Nousin 7.45. No okei, myöhemmin, ennen kasia kuitenkin. Kuolema! Etenkin kun on väkisin edellisyönä katsonut leffaa puoli kolmeen asti (WHY?!). Huom kaikenlisäksi vielä sellaista, jonka oon jo kertaalleen nähnyt.

Virhe (virhe ja virhe, ei oikeesti ollu) oli heti aamutuimaan käydä kahdessa eri tilaisuudessa, jotka molemmat järjestettiin hulppeissa sviiteissä ja joissa molemmissa, luonnollisestikkin, oli törkeän muhkeita sänkyjä esillä. Toisessa oli jopa kylpyamme valmiiksi täytettynä. YOU'RE KILLIN' ME!!

Päivän päätteeksi istuin palaverissa valmistelemassa aivan mahtavaa juttua, johon liittyy urheilu ja hyväntekeväisyys. Kaksi todella tärkeää asiaa, ja minä pääsen mukaan tähän! Ja tosiaan, niin muuten pääsette tekin :) Tästä ehdottomasti lisää myöhemmin!

lakki 2hand, paita Gina Tricot*, ruutupaita Lindex, housut Vila

Ensimmäinen joululounas muuten korkattu. No ei varsinaisesti. Upea Aallonkodin sviitti oli sisustettu Samsungin uusilla tuotteilla ja "jouluherkuista" (lue ruokalajeista ympäri maailmaa, kaikkea muuta kuin jouluruokaa ja hyvä niin) vastasi Akseli Herlevi.

Ei hajuakaan millon tää Töölönlahden takana sijaitseva, Finlandiatalon ja Aallonkodin välinen puisto valmistuu, mutta suunnitelmien perusteella siitä tulee varsin hieno!

T.Sara

Pages