Ladataan...
Tickle Your Fancy

Pieniä motivaatio-ongelmia havaittavissa tälläviikolla! Oon nukkunu pari kertaa pommiin aamulenkiltä ja pitkittäny salille lähtöjä viimiseen asti. Äh plöö. Mä tarvisin uutta treenimusaa, vinkkailkaa hyviä biisejä!

Tän viikon treenitunnelmia alla :)

 

Tänään mä pamautan töiden jälkeen kyllä kunnon rääkin :D

 

-Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kevättä pukkaa jätkät! Ei vitsi mikä fiilis oli aamulla käppäillä lasit silmillä Ullanlinnassa kun aurinko porotti nassulle ja tiet (huomhuom jotka ei oo lämmitettyjä!) oli sulia. 

Oon alkanu syttyä tolle ponnarikampaukselle ja tänään olikin päässä toisen värinen niittiponnari kun mitä tässä postauksessa nähtiin :)

Takki Nelly.fi issue 1.3, Nahkahusut Gina tricot, Nilkkurit Dinsko, Laukku Modekungen.se, T-Paita H&M

Päivä käyntiin näillä eväillä :)

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Eilen oli Killersit Hartwallilla ja siellähän mekin oltiin, tietysti. Oh, on ne pojat vaan niin ihania. Jos jotain kritiikkiä pitää antaa niin alotus?? Heti ekana tuli mun ultimate all time lempparibiisi Mr. Brightside ja areenalla valot päällä? Brightside ja valot, iha hyvä silleen heh heh jes I got the point, mutta ihan kuraa. Tunnelma oli koko biisin semmonen "alkoks tää nyt jo" "miks nää valot on päällä, onks nää vahingossa" ja jengi alkaa vasta valumaan paikalle kun kukaan ei tajunnu että keikka alko jo. Valivali :D No silti me jorattiin!

Kuinka moni oli keikalla?

Tämmösissä vetimissä siellä heiluttiin

<3

 

T.Sara

Pages