Ladataan...
Tickle Your Fancy

Heyy ja terkkuja Rukalta :) Lähdettiin perjantaina suoraan keikalta ajamaan tänne Wappulounaalle. Viikko laskemista, juhlimista ja aurinkoa, ihan mielettömällä porukalla! Kelpaa!

Tän hetken tunnelmista lisää myöhemmin, nyt asua ja fiiliksiä perjantailta :) Päällä oli Lindexin uuden Party Perfect -malliston peplum toppi

peplum toppi Lindex, housut Vero moda, reppu Cheap Monday, nilkkurit Dinsko, 

"ota meistäkin kuva" oujes

Keikka ja show niiiin super!! Ikinä en oo kuullu noin kovaa kiljumista tai nähny noin omistautuneita faneja <3

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kaikki puheet niistä ujoista, juroista suomalaisista, jotka eivät uskalla heittäytyä tai fanittaa, voidaan varmaan tän päivän jälkeen viimeistään unohtaa. Kiljuminen kuului Kaisaniemen kirjastoon asti. Ensin kelasin, että tää tulee jostain rakennustyömaalta, kunnes iltalehtien nettisivuilta selvisi, että Bieber olikin laskeutunut hetki sitten Suomeen. Oli pakko nostaa kytkintä ja käydä tsekkaamassa tilanne omin silmin! Kämpin edusta oli täynnä faneja, jotka lauloivat, kiljuivat, halailivat toisiaan ja itkivät. Täysin epäsuomalaista!! :D

Joskus mietittiin, että mitenhän suomalaiset reagoisivat siihen jos Justin Bieber kävelisi kaupungilla vastaan. Mun veikkaus oli, ettei kukaan varmaan uskaltaisi oikeen sanoa mitään, möllötettäisiin vaan ja kuiskittaisiin. No tää taisi kyllä kumoutua nyt!

Musta on pelkästään positiivista nähdä pitkästä aikaa tämmöstä kunnon fanitusmeininkiä meidän maassamme. Vanhaa kunnon dingomaniaa :D Ja hei mitä mä puhun tästä fanittamisesta näin, ihan kun en ite olis muka ihan yhtä täpinöissäni! Keikka huomenna, iik!

Kävin kaupungilla pikashoppailuilla ja kiljunnat kuultuani kurkkaamassa Kämpin meininkiä ;)

 

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Eka hupparilenkki takana!! KEVÄT! Tässä lähtötunnelmia eiliseltä iltalenkiltä.

Tässä muuten uudet Shopalikeltä, liikuntaan aivan täydellisesti soveltuvat Wescin kuulokkeet, joita testasin heti juoksulenkillä. Oon käyttänyt tosi paljon mun Sonyn valkosia luureja, mutta ne ei oo läheskään yhtä tukevat näihin verrattuna! Musiikki ei näistä takuulla kuulu korvien ulkopuolelle, eikä kuulokkeet heilu päässä lainkaan. Suosittelen :)

kengät esitelty täällä, juoksutrikoot täältä, huppari H&M/men

 

Liikuntapäiväkirjaa en oo postaillu vähään aikaan! Sain kasattua 10 päivän treenit taas yhteen. Täältä pesee :)

MA:

aamu: juoksu 45min + vatsatreeni 15min + punnerruksia

ilta: crosstrainer 30min + käsitreeni 20min

TI: 

juoksu 30min + crosstrainer 15min + vatsa/selkätreeni 15min

KE:

juoksu 30min + askelkyykyt + kyykyt + toiminnallisia hyppyjä + punnerrukset

TO:

juoksu 30min + käsitreeni 20min + vatsatreeni 15min

PE:

juoksu 10min + kiertotreeniä (punnerrus, kahvakuulalla heilautus, hyppyjä jalkojen välissä olevalle lankulle, askelkyykkyhypyt. Minuutin vetoja, 3 kierrosta) + vatsatreeni kiertopiirinä (3 liikettä, minuutin vetoja, 3 kierrosta)

LA:

juoksulenkki 15km (n.11,5 km/h)

SU:

-

MA:

aamu: juoksulenkki 10km/55min

ilta: juoksu 20min + käsitreeni 20min + punnerrukset + vatsapiiri (3 liikettä, minuutin vetoja, 3 kierrosta)

TI:

juoksu 10min, kyykkyjä, kiertotreeniä (Askelkyykkyjä painojen kanssa, sumokyykky, hyppy jalkojen välissä olevalle korkealle lankulle. Minuutin vetoja, 3 kierrosta) vatsatreeni piirissä (3 liikettä, minuutin vetoja, 3 kierrosta)

KE:

aamu: juoksu 10km/55min

ilta: juoksu 10km/1h

 

Tämmöset kymmenen päivää! Aika kova draivi päällä. Oon lisänny treeniin paljon juoksua, ton kesäkuun ensimmäisenä häämöttelevän maratonin kunniaksi ja oon myös yrittäny venytellä paljon. 

Miten siellä on liikuttu? :)

 

sis mainoslinkin

 

T.Sara

Pages