Ladataan...
Tickle Your Fancy

Lepposaa hölkkää ja reipasta kävelyä. Tämmösessä lenkkeilyssä on kyllä ihan oma tunnelmansa. Mä en oo koskaan oikeen ollu kävelijä, jotenkin se on tuntunu turhalta ja luovuttamiselta, etenkin yksin lenkkeillessä. Jos nyt lähdetään lenkille niin otetaan sitten kaikki hyöty irti ja vedetään täysillä? Kysymys kuuluukin mikä on hyödyllistä milloinkin?

Oon huomannu, että päivistä riippuen mulle ja psyykkeelleni sen skrillexin tahdissa täysillä painamisen sijasta on välillä huomattavasti hyödyllisempää vaan rennompi ulkoilu ja ilta-auringon fiilistely. Oikean hengityksen ja askelluksen sijasta keskittyä hyvään musiikkiin ja omiin ajatuksiin. Päivät on erilaisia ja niin pitää treeninkin olla. Itsensä haastaminen on mahtavaa ja täysiä on siisti vetää välillä, mutta sitä ei vaan ole järkeä tehdä kokoajan. Täysillä-päivistä saa huomattavasi enemmän irti kun niitä ei ole jatkuvasti :) Huomaan myös reippaiden kävelylenkkien tuntuvan mulla jaloissa, eli kyllä tästä rennommastakin liikuntamuodosta poweria löytyy.

Miten teillä? Kävely- vai juoksulenkit, vai molemmat?

Tässä tunnelmia meidän eiliseltä käppäily/hölkkäily iltalenkiltä. Lepposaa torstaipäivää! Ps. huomenna Tukholmaan, kääk!

Nike toppi 16,90€ täältä, Nike shortsit 25,90€ täältä (ei toimituskuluja!)

Nike Lunarglide lenkkarit 89,90€ täältä

Loppuun vielä käsiä ja vatsaa + pyyhe kehään :D

sis. mainoslinkkejä

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Ruutupaita lanteilla -toimii! Enää puuttuu se lonkkari tai itseasiassa se lonkkari kyllä löytyy, sen käyttötaidot on tässä se uupuva juttu. Ens kuusta alkaa armoton treeni. Ps. ylihuomenna voi sanoa että huomenna on KESÄKUU??

Tuntuu, että tää objektiivi lisää joku 10kg :D jesjes!

toppi Cubus, ruutupaita Gina Tricot, sortsit Levis, kello Daniel Wellington

Sain Monkilta ihanat ysärikuulokkeet <3

 

Nyt kaupungille metsästämään maraton tarvikkeita :) Kivaa keskiviikkoa!

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Pieni katsaus edellisviikkojen sisältöön :) Lisää kuvia löytyy mun instagramista (saratickle)

 

Work out

Lenkkeilyä, rappusjuoksua, salitreeniä, golfia...

 

Friends

1. Brunssi Venlan ja Erikan kanssa 2. Patjanvaihtoviikot :D Eli meitsi oli muuttoavussa ja raahattiin petari kurvin läpi Torkkelinmäelle. Samalla reissulla joku mies luuli mua Heli Kajoksi (taas!) ja pyysi yhteiskuvaa eikä millään uskonut etten ole Heli Kajo. Meinasin demostroida Jos mä kuolen nuorena, sitte olis kyllä uskonu... 3. Löhöilypäivä 4. Käsilläseisontaa Arabianrannassa 5. Ginatricot a/w pressi + Janne ja Aino! 6. Hana 24v 7. Tipi löys maasta 20e 8. Patjan kanto senku jatkuu 9. Mökkibileet Pickalassa 10 & 11. Remppahommia 12. Leipäkivien heittelyä hmmm 

 

Deco & Home

Tehtiin reissu Ikeaan ja koti sai vähän uutta ilmettä. Ja ainiin, nykyään on muuten Sara-kokiskin löytynyt :)

 

Me & Relaxing

Matkustamista, rentoilua, aurinkoa ja kirppislöytöjä. Not bad.

 

Blog & Work

1. Olin Bassoradiolla vieraana 2. Balmainin hiustilaisuus 3. Blogi-ilta Bestsellerillä

 

Food

Smoothieta, aamupaloja, välipaloja, banaanilettuja... nam!

 

T.Sara

Pages