Ladataan...
Tickle Your Fancy

Lenkkaritrendi iskee, mutten oo vaan osannu käyttää lenkkareita tavallisten asujen kanssa. Muilla ne näyttää aina kivoilta, meikällä taas Tuurin kyläkaupan vakkariasiakkaalta. Jonku rennomman asun kanssa ei mitään ongelmaa, mutta heti normaalivaatteiden kanssa epäröin. Jotenki tuntuu vaan juntilta. No mä päätin voittaa pelkoni eilen. Soronoo ja perustennareiden sijaan Tallinnan aleista bongatut (53e!!!) korallin kirkuvat Niket jalkaan!

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kolme kärpästä yhdellä iskulla: yhdistetty alennusmyynti, ruokamatka ja siiderinhakureissu Tallinnaan. Riittävän niukat unet edellisenä yönä (herätys 05:15) ja pari lasia viiniä teki tehtävänsä. Levotonta läppää, naurua joka välissä ja helppoja ostopäätöksiä :D Oikeesti oli kyllä ihana päivä!

Kuvia päivästä luvassa myöhemmin, tässä tulee nyt asu ja uusi reppu!

reppu Gina Tricot (saatu), shortsit Lindex (siskon), toppi Gina Tricot, tennarit H&M, korut Gina Tricot

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Onko seuraava huomio merkki epäisänmaallisuudesta: tulin siihen tulokseen, että jos tän mun farkkuliivin takana oliskin jenkkien sijaan suomen lippu (muullon ku MM-kisojen aikana), olis se vaan suhteellisen noloa/outo/huvittavaa/jotain vastaavaa. Miksi?? Siis sen sijaan, että mulla tulis jotenkin ylpeä kotimainen fiilis, koko ajatus vaan naurattaa :D Kamalaa! Revityt suomen lippu farkkusortsit tai suomibikinit? :D

liivi Gina Tricot, mekko Zara, laukku Gina Tricot, koru Gina Tricot, tennarit H&M

 

Päivän kohokohdat:

  • lokki hyökkäsi Jannin pitsaan
  • istuttiin hanhen paskaan
  • kolme viikkoa kadoksissa ollut pyörän avain löytyi pyörästä

 

Huomenna Tallinnaan! :)

 

T.Sara

Ladataan...

Pages