Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kaupunkipako! Hammasharja + puhelin reppuun ja mökille (kirjan ja uikkarit jouduin hakea kaupasta. Oli kai niin paljon tota pakattavaa että unohtu). Aamulenkkejä hevoslaitumilla, melontaretki ilta-auringossa, saunomista ja uimista. Suklaata ja Unoa. Ylenpalttista löhöilyä riippukeinussa ja päiväunia laiturilla. Aamupalaksi on tuoreita mustikoita ja ruoaksi kalaa. Päivän asut koostuvat vanhempieni opiskeluaikaisista vaatteista, joita löytyy kasapäin täältä kaapeista.

Mökki <3

 

Netti toimii surkeasti ja nyt meen syömään mustikkapiirakkaa!

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mistä tietää, että viikonloppu on ollut hauska? Kuvaaminen unohtunut! Taas yksi täydellinen kesäviikonloppu takana :)

Perjantaina pakattiin auto täyteen ja lähdettiin kohti Kotkan Meripäiviä (ensimmäinen vierailu tänä kesänä kotikaupungissani <3). Savukalaa, hyviä tyyppejä, saariretki, puistohengailua. Ihan parasta.

Sunnuntaiaamuna ajelin Helsinkiin, Forumin blogikirppikselle. Kiitos kaikille paikalla olleille!! :)

Illalla tää kauan odotettu hetki: Täydellinen Rihanna <3 Huh mikä keikka!!

 

Seuraavaksi luvassa ultimate landeilua. Ekaa kertaa tänä vuonna meidän mökille!!

 

T.Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Farkkuhame? öö no thanks. Mä oo inhonnu niitä jo pitkään. En tiedä mistä tää johtaa juurensa! :D En välttämättä oo mikään hameihminen, mutta minifarkkuhame, se saa veren kiehumaan. Yh!

Löysin kirpparilta pari kuukautta sitten tän korkeavyötäröisen farkkuhameen. Hitto, että mietin pitkään, vaikka hinta oli pari euroa. Päätin kuitenkin repästä ja ostaa. Mitäs sanotte?

 

T.Sara

Ladataan...

Pages