Ladataan...
Tickle Your Fancy

Nyt olis nimittäin ihan muutamat asut. Kasasin yhteen 120 asua vuodelta 2014. Tässä ei suinkaan ole vuoden kaikkia asuja, mutta suurin osa niistä kylläkin. Arvatkaa montako kertaa näitä selaillessani kysyin itseltäni, että missähän tuokin vaate/asuste mahtaa olla! Siis mihin mustaan aukkoon ne oikein katoavat??

 

 

Translation: A little inspiration before the year ends: 120 outfits from 2014. 

 

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

cap Gina Tricot / coat Zara / knit Zara / pants Zara / shoes Vagabond (gifted)

Punainen lippis, hmm, ei ehkä ajatuksena kuulosta niin hyvältä, mutta tämän alelaarista bongattuani sain vision. Ja tässä vaiheessahan ei todistetusti ole enää paluuta. Viininpunainen on ihan toivottu piristys muuten suht ankeaan talvipukeutumiseeni ja toimii oikeasti yllättävän hyvin monenkin perusvärin kanssa.

Mikä on teidän mielipiteenne, menikö 8 e hukkaan vai iskeekö lippis?

Burgundy cap. It might sound a bit weird but after I saw it on sale I decided to give it a chance. I love the combination of burgundy and beige. And also grey, and black too. And I think it looks pretty nice with light pink too! Ok, it really fits with almost anything :) 

 

pictures: Janni/Just My Imagination

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Upea vuosi, ei voi muuta sanoa. Siihen on mahtunut rakkautta, matkustamista, haasteita, hyvää ruokaa, uusia ystäviä, vanhoja ystäviä, urheilua, iloa, surua, projekteja, tapahtumia, muuttoa, sisustamista ja äh, vitsi ihan kaikkea mahdollista. En tällä(kään) kertaa kirjoittanut erillistä postausta siitä mitä kaikkea tämän vuodean aikana on konkreettisesti tapahtunut, vaan päätin välittää vuoden fiiliksen kuvina eteenpäin.

Se alkaa hymystä ja se myös loppuu hymyyn :)

 

 

T. Sara

Ladataan...

Pages