Ladataan...
Tickle Your Fancy

Minut valittiin mukaan Indiedaysin ja Oral-B:n yhteistyökampikseen, jossa Oral-B haastoi kolmea bloggaajaa kertomaan videomuodossa omista kauneusrutiineistaan. Videoita on yhteensä neljä ja ne ilmestyvät mun kohdalla joka maanantai! Jännittävä kampanja alkaa aiheella kauneusrutiinit ennen treffejä.

Treffit edessä. Oli kyse sitten simpukkaillallisesta viiden tähden ravintolassa tai löylytyksestä keilaradalla, on luonnollisuus tärkeä osa omaa treffilookkiani. "Effortlessly Beautiful" on kliseisen toimiva lausahdus tähänkin tilanteeseen. Skarppi meininki, mutta ei liian laittautuneen näköinen. Huolellista meikkausta ja klassisen luonnollista lopputulosta lähdetään hakemaan tälläkin kertaa.

Tsekkaa videolta mun kauneusrutiinit ennen treffejä!

Vaikka videollani keskitynkin meikkiin ja hiuksiin, on hampaidenpesu myös yksi uloslähtörutiineistani. Herkkävatsaisena on purkan syöminen ikävä kyllä ehdoton no-no. Vanhanaikaisesti pesen siis hampaat ennen treffejä/uloslähtöä (etenkin jos olen juonut punaviiniä!!). Pahanhajuinen hengitys on ehkä mikropitsojen jälkeen kamalin asia mitä tiedän. Tätä riskiä ei siis kannata ottaa, kiltisti vaan hampipesulle.

Ihmettelin aluksi miksi Oral-B:n 3D White -kampanjassa käsitellään kauneusrutiineita, kunnes viikon käytön jälkeen mulle valkeni, että kyseessä taitaa olla nimenomaan kauneustuote.

Sain kampanjan ohessa kotiin siis Oral-B sähköhammasharjan sekä Oral-B 3D White hammastahnoja. En ole koskaan omistanut sähköhammasharjaa, mutta tiedän hyvin sen plussat. Myös hammastahnasta on kierrellyt positiivisia huhuja. En tiedä oliko tahna, oliko sähköhammasharja vai oliko molemmat, mutta hampaani ovat yksinkertaisesti pysyvästi valkoisemmat. Tulos on selkeästi parempi ja ennenkaikkea jatkuvassa päivittäisessä käytössä myös pysyvämpi kuin millään tekemälläni kotivalkaisumenetelmällä. Valkoiset hampaat, vanhanaikaisesti hyvällä hammasharjalla ja -tahnalla, tykkään!

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Long time no see - turbaani. Oli kiva vetää päähän mielipiteitä vahvasti jakava vanha tuttu. En muista millon olisin viimeksi näitä käyttäny!  Aa, tais olla toissakesänä sillonku joku spurgu heitti mulle räkänaurujen saattelemana bussissa: "Mä tiiän millä pysäkillä sä jäät. Arabiassa". Classic.

Turbaanin lisäksi kevätfiilistä nostatti myös edellispäivän shoppailusaalis: uusi raidallinen napapaita ja lemppariaurinkolasit, jotka omistan jo sinisessä värissä. Päivä oli niin kaunis, että sille oli nostettava valkkarilasit mun kotkatyttöjen kanssa :)

turbaani Gina Tricot, aurinkolasit Monki, paita Zara, takki Cubus (saatu), housut Dr. Deni,. kengät Vagabond, laukku Tebian (saatu), ruutupaita Seppälä

 Kuvat nappasi Janni <3

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Lähdin mukaan Indiedaysin ja Vichy Dermablendin yhteistyökampanjaan, jossa sain testattavaksi tuon tämän hetken puhutuimman tuotesarjan!

Kiinnostukseni Dermablendiin heräsi, kun aikoinaan näin tuon paljon hypetetyn mainosvideon, jossa keulakuvana on täysin tatuoitu Zombie boy. Ekaa kertaa pätkää katsoessani, ihmettelin että missäs se itse Zombi boy luurailee, videossahan istuu mustalla taustalla joku tyyppi jolla ei ole tatuoinnin tatuointia. Video eteni ja lopulta koin valtavan ahaa elämyksen...

Kevyt meikkivoide, joka peittää tatuoinnit, arvet, pahan aknen, kaiken. Eihän näitä ole kuin ammattilaisilla lehtikuvauksissa ja leffamaskeissa? No nyt sitä on saatavilla apteekeissa 36 maassa, myös Suomessa.

Meikkitaiteilijoiden käyttämä ja ihotautilääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki Vichy Dermablend sai alkunsa USA:ssa, kun amerikkalainen ihotautilääkäri N. Craigs Roberts kehitti vitiligo-pigmenttihäiriöstä kärsivän vaimonsa avuksi äärimmäisen peittävän meikkivoiteen. Vuonna 2003 Vichy otti haasteen vastaan ja päätti tuoda Dermablendin kaikkien saataville ympäri maailman.

kuvassa compact-meikkivoide, nestemäinen meikkivoide, irtopuuteri ja peiteväri

Freesi iho on se mihin minä ensimmäisenä kiinnitän huomiota. Se on kaiken lähtökohta ja kulkee käsi kädessä hyvän itsetunnon kanssa. Oma ihoni on melko paksu ja kuiva vuodenajasta toiseen. Meikkivoide on helposti liian tunkkanen tai näyttää jotenkin suttuiselta. Punotusta ja näppylöitä esiintyy siellä täällä, mutta satunnaisesti. Pääpiirteittäin ihoni on ihan hyvässä kunnossa, mutta ei se hehku niinkuin sen toivoisin sen hehkuvan!

Olen käyttänyt Vichyn Dermablend -sarjan nestemäistä meikkivoidetta, peiteväriä ja irtopuuteria tyytyväisenä nyt kuukauden ajan. Meikkivoide on kevyt, mutta peittävä. Se tuntuu jotenkin mahdottomalta combolta. Kasvoista tulee päivä toisensa jälkeen raikkaan näköiset, ilman että alta näkyisi mitään ylimääräistä. Musta on ollu hauska lukea teidän kommentteja tän maaliskuun aikana, kun todella moni on sanonut että kasvoni näyttävät hyvinvoivilta ja raikkailta. No tässä varmasti suurin syy siihen :)

Tittidii, päätin olla luova ja kuvata teille videon. Tässä siis perus meikkipohja, jota käytän nykyään päivittäin!

Birds Are Indie - Kitchen Morning

Ei kampanjaa ilman kilpailua! Nyt kysyn siis teiltä: millaisissa tilanteissa ihosi kaipaa  eniten peittoa? Mihin alla olevien videoiden ongelmista samastut eniten? Paras kommentti/tarina palkitaan kommentoijan ongelmaan liittyvällä tuotepaketilla (arvo noin 80 euroa) ja voittajan välitsen minä. Kilpailuaikaa on ensi viikon perjantaihin 4.4 asti :)

 

Punoituksen peittäminen

 

Aknen peittäminen

 

Tummien silmänympärysten peittäminen

 

Nopea kasvomeikki

 

Vartalomeikki

 

Vichy Dermablend tuotesarjaan pääset tutustumaan TÄÄLLÄ

 

T.Sara

Pages