Ladataan...
Tickle Your Fancy

En tiedä oletteko kuulleet Asenteesta? Ainakin moni aikoinaan kyseli tässä postauksessakin vilahtaneiden kangaskassin ja topin perään! Kyseessä on pieni suomalainen surffimerkki, jonka tarjontaan kuuluvat niin vaatteet, asusteet kuin surf- ja SUP-laudatkin. Asenne järkkää myös tapahtumia ja mm surffileirejä.

Vaatteiden mallit, värit, printit ja niistä huokuva tunnelma, fiilis ja se itse asenne, kaikki vaan toimivat. Koko homma mallistoineen ja letkeine tapahtumineen vaan kolahtaa ja saa multa valtavasti arvostusta. En voisi olla ylpeämpi siitä, että kyseessä on kotimainen brändi.

Minä ja poikaystäväni ollaan molemmat asennefaneja. Mulla on naisten mallien lisäksi paljon miesten vaatteita ja käytetäänkin näitä sopivasti ristiin. Aivan täydellistä vaatetusta rentoihin kesäiltoihin ja biitsille. Uuteen mallistoon ja itse Asenteeseen voi tutustua TÄÄLLÄ

vaatteet Asenne (saatu blogin kautta)

Love love love my new summer top from finnish surf brand Asenne!!

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Alla kaksi 10 km:n lenkkiä näillä tossuilla ja alkufiilikset olivatkin jotakuinkin odotettavissa: paljon nää oikein painaa??

Hassua miten ns. normaali lenkkari tuntuu jalassa raskaalta kun on vetäny enimmäkseen freellä sen kolme vuotta ja tämän kevään vielä niitäkin kevyemmillä flykniteillä. Zoom Vomero 9 on tukevampi, mutta silti pehmeä. Kenkä soveltuu  freetä huomattavasti paremmin pidemmälle matkalle. Tähän tukevampaan ja "painavampaan" malliin tottui kyllä nopeasti. Tekee todella hyvää vaihdella välillä juoksukenkiä!

kengät Zalando (saatu blogin kautta)

Got new running shoes from Zalando! I've been running three years with Nike Free ja Flyknit so I knew that these sneakers would feel a bit heavy. Nike Zoom Vomero 9 is supportive and soft. It fits perfectly for long distance running. One of my fav running shoes atm!

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kesäkuuhun pari päivää ja meikä hiihtelee talvitakissa. Yhtään en oikeesti ylireagoinut, sen sijaan palelin :D Mitähän tähän nyt sanois. Sanotaan vaikka se perinteinen ja puhkikulutettu "Suomen kesä". Heh heh.

It's almost June and I'm wearing my winter jacket?! Great, just great. Few days ago I wore my bikini and now it's freezing cold! Unfair!

jacket Zara / shirt Ralph Lauren / jeans Forever21 / sneakers Nike / sunglasses Gina Tricot / bag modekungen.se

T.Sara

Pages