Ladataan...
Tickle Your Fancy

Elämäni ehkä yksi tuskallisimmista kävelymatkoista tapahtui viime viikolla. Fiksuna tyttönä päätin pukea kauppareissulle mekon. Neljännen kerroksen ikkunasta omin silmin tehty keliarvio osoittautui lämpötilan puolesta ihan toimivaksi, mutta siihenhän se sitten jäikin. Morjes mikä tuuli!! Kevyen liehuva kukkahame yhdistettynä trombimaiseen sääilmastoon ja isoon laukkuun = pakokauhu. En millään pystynyt samaan aikaan pitämään leveää hamettani alhaalla ja jättimäistä laukkua olallani. Yhdessä vaiheessa päätin vaan olla välittämättä, ihan sama!! Nohjoo, kyllähän siinä alkoi taas suhteellisen nopeasti välittämään, kun helma oli kohta korvissa ja autot tööttäsivät vieressä. Eli jatkossa huomio, ei tätä settiä tuuleen, muuten kyllä jatkoon ja suoraan teatteriviikonloppuun. Kiitos.

Mitä mieltä sukat ja sandaalit yhdistelmästä?

bomber jacket Motel Rocks* / t-shirt Gina Tricot / dress Indiska* / sandals Vagabond / glasses Cubus

Translation: Here's a tip: if it's a windy day, don't wear a skirt like I just did. Thank you.

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

* Kaupallisessa yhteistyössä Tallink Silja ja Indiedays

Kuten oon jo täällä ehkä hehkuttanutkin, meinaan tänä kesänä panostaa videoihin. Lyhyetkin fiilistelypätkät välittävät vaan paremmin tunnelmaa ja kertovat kuviakin enemmän! Näitä on niin kiva katsella joskus myöhemminkin.

Kuvattiinkin Annikan kanssa videot meidän Tallinnan päiväreissulta :) Annikan videon löydät täältä

 kuva Annika O

Kunnon bloggaajamatka, kamerat kädessä joka käänteessä!!

 

 

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kiitos parvekelasien, kesäfiilis nousee aina pintaan kun aurinko vähänkin pilkottaa. Kotoa löytyy kasa tenttikirjoja, joiden lukeminen tuulieristetyllä parvekkeella ei auringon paistaessa tunnu muuten ollenkaan mahdottomalta!

Huomenna pidetään pienimuotoset kemut, enkä malta oottaa, että nään kaikkia ihania tyyppejä <3 Perjantaifiilis korkealla pitkästä aikaa!

(kesä)hiuksien luottotuotteet tulevat tässä:

Arganöljy elvyttää kohta kuolemaisillaan olevia hiuksiani (etenkin latvoja), jotka btw eivät ole kampaajan tuolia nähneet valovuosiin. Mutta, oon saanu kasvatettua niitä, ha! Cutrinin suolasuihke antaa juuri sopivasti rakennetta ja Biozelin kuivashampoo toimii pelastajana huonoakin huonompana hiuspäivänä.

Aurinkorasvassa 15 suojakerroin on palvellut sopivasti ainakin tämän alkukesän ajan.

Aurinkovoide Lumene* / argan oil elixir Rich* / suolasuihke Cutrin* / kuivashampoo Biozell (* = saatu blogin kautta)

bikinit H&M (saatu blogin kautta) / aurinkolasit 2hand

Nyt muutama sivu ja sitten ilta-aurinkoon lenkille. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

T.Sara

Pages