Ladataan...
Tickle Your Fancy

shirt Ralph Lauren / jeans Gina Tricot (gifted) / shoes Nike

Huomenna se alkaa, syyskuu ja arki! Koulut starttaa nyt viimeisilläkin. Pino tenttikirjoja on kummitellut yöpöytäni lipastossa kesän yli. Muutama niistä näki päivänvaloa heinäkuussa, mutta lupasin omistaa syyskuun lopuillekin, ihan 100%:sti. Päätin aloittaa heti huomenaamusta.

Arvatkaapa kuinka moni huomautti viikonlopun aikana rikkinäisistä housuistani/kysyi olenko kaatunut/tarjoutui ostamaan ehjät tilalle? Jep :D Polvista auki olevat housut eivät ikinä taida saada edellisen sukupolvemme hyväksyntää? :D

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 shirt Gina Tricot / pants Carlings (gifted) / sneakers Nike

Makoilen parhaillaan saunan ja paljun jälkeisessä raukeassa tilassa vanhempieni takkahuoneessa. Talo on täyttynyt viikonlopun ajaksi perheemme ystäväporukasta (reilu 20 henkeä!). Brunssia, pelailua, lenkkeilyä, hyvää ruokaa ja ihanaa yhdessäoloa takana. Katseltiin myös vanhoja videoita meille lapsille järkätyiltä "kesäleireiltä". Oltiin mm. tehty oma tv-kanava, jonka ohjelmatarjonnasta löytyi ainakin laulukilpailu, uutisia, tv-sarjoja, mainoksia ja laadukkaita henkilöhaastatteluja :D Voi morjes, että nauratti!! Ihanaa, että nämä kaikki on tallella.

Asusta sen verran, että löysin kuin löysinkin kaapista vanhan pörröpaidan. Tosin tää saattaa (suht hyvillä prosenteilla vielä) olla myös siskoni, en oo aivan varma omistinko paitaa valkosena. Nappasin kuitenkin käyttöön :S

 

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

jacket Zara / jeans Dr.Denim / shoes Adidas (gifted) / purse COS

Photos: Kaisa/Si Moda

 

Ikinä ei pitäisi mennä Tukholmaan. Keskustaan saapuessa voidaan mun kohdalla puhua jonkin sortin sekoamisesta. Kaikki ihmiset näyttävät yksinkertaisesti niin hyviltä ja niin trendikkäiltä, että omat vaatetarpeeni triplaantuvat samantien. Minun on vaan saatava ne vastaantulijoiden asut itselleni nyt, äkkiä ja heti.

Anorakki. Enkös mä omistanut jo yhden? No, nyt omistan kaksi (kiitos Tukholmalle). Samoin tajusin omistavani poolokauluksia aivan liian vähän. Ja pörröasioita, niitä on aivan pakko saada lisää. Entä mainitsinko jo Mom jeansit?

 

T. Sara

Pages