Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

jumper and skirt H&M / scarf Vero Moda / socks Monki / shoes Din Sko / bag COS

Löysät villapaidat ovat syksyn kohokohta. Mitä isompi sen parempi. Vaikka malli olisi löysä, saatan silti ostaa XL:n (kuten tämäkin!). Muuton yhteydessä löysin vaikka mitä kivoja jättivillapaitoja, joita en tdellakaan muistanut omistavani.

Arvatkaa onko muuten maailman siistein juttu kun kaikki vaatteeni löytyvät tällä hetkellä saman katon alta?! Voin pukea päälleni siis ihan mitä vaan enkä mennä niillä, mitä nyt poikaystäväni luota milloinkin löytyy.

Ps. Tunnen itseni huijariksi ellen kerro tätä teille. Kuuntelen parhaillaan Michael Bublén joululevyä???? Ja nyt kun tunnustuksen makuun päästiin niin mainittakoon vielä että katsoin myös perjantain Vain Elämää jakson kaksi kertaa yhden vuorokauden aikana + itkin vuolaasti. Voi Samppaaaa!!!

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Morjesta hävityksen keskeltä. Tilanne ei ole enää läheskään yhtä paha eiliseen verrattuna, mutta jätesäkit näkyvät sisustuksessa edelleen vahvasti. Jokaista jätesäkkiä avatessani rukoilen, ettei sisällä olisi mun vaatteita. Useimmiten pahin pelkoni kuitenkin käy toteen :D Vaikka luulin käyneeni ensi viikonlopun kirppiskamat jo läpi, poimin vielä tänäkin aamuna ankaralla kirppiskädellä yhden ikeakassillisen vaatteita sunnuntain blogikirppikselle (Kaapelitehdas, sunnuntaina, be there!).

Henkarit loppuivat, sisustuslaatiokoita tarvitaan lisää, pakko heittää kierros kaupunkiin. Nettiyhteydestä vastaa tällä hetkellä puhelimeni, joka tökkii suht ansiokkaasti tässä asunnossa. Eli nettikin pitäisi hoitaa kuntoon. Sohva ja keittiönpöytä tulevat tällä viikolla, samoin kauan haaveilemani eurolavasänky. Eli eiköhän tässä hommaa riitä vielä tälle viikolle!

Rakastan meidän uutta kotia!

 

Translation: Our new home! We love it!

 

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tasan vuosi sitten, torstaisena aamuyönä se alkoi. Tehtiin päätös, joka muuttaisi molempien elämän. Päätettiin alkaa tyttö- ja poikaystäviksi.

Meidän alku ei ehkä ole kauneimmasta rakkaustarinasta. Tämä tarina vaati alkaakseen paljon aikaa ja jonkin verran kyyneliäkin. Se oli mutkainen tie, mutta siitä selvittiin parhaalla mahdollisella lopulla.

Olen edelleen sitä mieltä, että se pitkä aika on syy siihen miksi ollaan tässä pisteessä nyt. Onnellisia, varmoja toisistamme ja valmiita jakamaan elämämme yhdessä aina loppuun asti.

 

Meitä yhdistää monet asiat, mm nämä...

♥ Molemmat yletetään koskettaa kielellä nenää

♥ Kumpikaan ei osaa laulaa, yhtään

♥ Kummatkin silti laulaa, kokoajan

♥ Molemmilla on tavattoman läheiset välit perheeseensä

♥ Molemmilla tulee ikävä toista jo muutamassa tunnissa

♥ Kumpikaan ei pidä Apulannasta

♥ Molemmat keksivät lempinimiä kaikille asioille

♥ Molemmat ovat tavattoman itsepäisiä

♥ Molemmilla on etuhampaiden välissä rako

♥ Molemmilla on silmää pukeutumisessa

Meitä voisi tavallaan pitää toistemme vastakohtina. Sinä olet järjestelmällinen, suunnitelmallinen, tarkka kaikessa ja ajoissa. Minä sen sijaan, no, vastakohta kaikelle edellä mainitulle... Siinä missä minä sullon kauluspaidat täpötäyteen lipastoon, sinä viikkaat sukat aina tietyllä tavalla omaan laatikkoonsa.

Sen lisäksi, että ollaan rakastuneita, ollaan myös toistemme parhaita ystäviä. Pidetään sarjamaratoneja, istutaan pussikaljalla, käydään SUPpaamassa, pelataan lautapelejä kahdestaan, urheillaan yhdessä, tehdään ruokaa, kierretään kirpputoreja ja hypitään pellehyppyjä laiturilta.

 

Rakastan sinua koska...

♥ ajat auton sivuun motarilla, vaan voidaksesi suukottaa minua turvallisesti

♥ oli kyseessä sitten äkillinen lenkille lähtö tai irtokarkkihimo, olet aina mukana

♥ olet kiinnostunut työstäni ja avulias auttamaan

♥ pidät vaatteistani, jopa sukkien ja sandaalien yhdistelmästä!

♥ pukeudut isoäitini vanhaan helmiäisnapilliseen villatakkiin kun olemme mökillä

♥ olet huolehtiva

♥ lähetät minulle rakkauskirjeitä

♥ saat hepulikohtauksia

♥ kutiat helposti

♥ kerrot joka päivä rakastavasi minua (välillä myös laulaen)

♥ olet maailman paras piristäjä

 

Vuosi yhdessä. Se kuulostaa samaan aikaan vähältä ja paljolta. Se on hurahtanut nopeasti, mutta silti tuntuu kuin oltaisiin oltu aina yhdessä. Tämä vuosi on ollut elämäni paras. Se on sisältänyt paljon rakkautta ja kauniita hetkiä. Olen oppinut sinulta tavattoman paljon, niin elämästä kuin itsestänikin. Tänä viikonloppuna saamme avaimet ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. En malta odottaa mitä kaikkea yhteinen tulevaisuus tuokaan tullessaan.

Kiitollinen ja onnellinen, niitä kahta olen eniten tällä hetkellä. Kiitos kun tulit elämääni kulta.

 

T. Sara

Pages